Bursa'da Yanginda Dehset Dakikalari Kamerada...Alevlerin Içinden Böyle Çiktilar

Bursa’nin Mudanya ilçesinde bir giyim magazasinin kundaklanmasi sonucu çiktigi öne sürülen yangin üst kattaki apartman katlarina siçradi. Gece yarisi evde uykuda yangina yakalananlar can havliyle alev kapanindan kendilerini disari attilar. O anlar evden disariya çikan bir kisi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Bursa'da Yanginda Dehset Dakikalari Kamerada...Alevlerin Içinden Böyle Çiktilar
Halitpasa Mahallesi Mustafa Kemalpasa Caddesi üzerindeki Costan Apartmanin alt katinda bulunan giyim magazasinda çikan yanginda üst katlara kadar çikan alevler büyük panige neden oldu.

Fehime Acar’a ait is yerindeki yangin görgü taniklarinin ifadesine göre kundaklama sonucu çikti. Acar’in eski esi tarafindan çikarildigi iddia edilen yanginda giyim magazasi tamamen yanarken, alevler binanin üst katlarina siçramadan söndürüldü. Ancak gece yarisi yangina uykuda yakalanan apartman dairesindeki vatandaslar büyük panik yasadi. Panikle disari çikanlar o anlari kayda aldilar.

Olayda yaralanma ve can kaybi olmazken dumandan etkilenenlere 112 acil servis müdahale etti.

Yangin baslamadan bir kisinin cami kirarak içeri girdigini ve magazayi atese verdikten sonra bir araca binerek uzaklastigi iddia edilirken, bu kisinin magaza sahibi Acar’in eski kocasi M.E oldugu üzerinde duruluyor. Acar eski kocasinin kendisini sürekli tehdit ettigini "seni yakacagim" dedigini ifade etti.

Mudanya Emniyet Müdürlügü ekipleri olayla ilgili genis çapli çapli arastirma baslatirken, zanlinin yakalanmasina çalisiliyor.
Kaynak: İHA