Baskan Çopuroglu Açiklamasi 'STK'larla Sirt Sirta Diyalogumuz Devam Edecek'

AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu, genel kurullari sonrasinda Birlesik Kafkasya Dernegi’ne yaptigi ziyaretinde, “STK’larla sirt sirta diyalogumuz devam edecek” dedi.

Baskan Çopuroglu Açiklamasi 'STK'larla Sirt Sirta Diyalogumuz Devam Edecek'
Birlesik Kafkasya Dernegi’nin yaptiklari çalismalar ile Çerkes Peynirine cografi isaret tescil belgesi aldiklarini söyleyen AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu, “Bugünkü ziyaretimiz geçtigimiz Cumartesi günü genel kurulunu yapan Birlesik Kafkasya Dernegi Kayseri Subesi. Burada baskanimiz ve yönetim kurulu ile beraber istisarelerde bulunuyoruz. Asil amacimiz tebrik etmek çünkü kuru kuruya tebrik etmek bir yere kadar. Daha önceki dönemde güzel isler yaptilar ve biz de çalismalarin hangi asamada oldugunu konustuk. Hem de yeni üstlendikleri görevde tazeledikleri güven sebebi ile tebrik ettik. Biliyorsunuz Kayserimizde birçok ürün üretiliyor. Belki de bunlarin içerisinde hemen her gün sofralarimizda yer alan, kahvaltilik veya farkli yerlerde kullanilan özellikle peynirimizin tüm Türkiye’de hatiri sayilir bir noktada baskanimiz gerekli girisimlerde bulunmus hatta cografi isaret tescil belgesi alinmis. Kayseri’de 16 tane cografi isaret tescil belgesi olan ve Pinarbasi’nda ilk olan Çerkes Peyniri ile ilgili sohbet ettik. Insallah önümüzdeki dönemde de bundan önce oldugu gibi, bundan sonra da samimi ve sirt sirta olan diyalogumuz devam edecek” dedi.

Birlesik Kafkasya Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Cemil Görücü ise, “Sayin baskanimizin ziyareti bizleri gerçekten çok memnun etti. Tesekkür ediyoruz bunun için kendisine. Bizler yeni yönetimimizle yolumuza devam edecegiz. Amacimiz bir STK olarak Kayseri’ye güzel seyler kazandirmak. Biraz da sira disi isler yapmak. STK’lar sadece aidat toplayan, panayir yapan degil de güzel projeler üreten, Kayseri’ye katki saglayan, fayda saglayanlar olmasi gerekiyor. Biz bu inançla yola çiktik. Bundan sonra da daha güzel ve daha farkli projelerimizi de duyacaksiniz. Devamli yanimizda olarak destek verdiniz. Allah razi olsun. Bundan sonra da sikintilarimiz olursa sizinle paylasacagiz. Özellikle ilk ziyareti de sizin yapmanizdan dolayi çok tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA