Baskan Büyükkiliç'tan Yatirimcilara Destek Mesaji

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Slovenya Kayseri Fahri Konsolosluk Ofisi Açilis Töreni’nde yaptigi konusmada, “Ihracatimizi daha da arttirmak için yatirimcilarimiza yerel yöneticiler olarak ne gerekiyorsa her türlü katkiyi saglamaya haziriz” mesaji verdi.

Baskan Büyükkiliç'tan Yatirimcilara Destek Mesaji
Açilis törenine Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçi, Slovenya Ankara Büyükelçisi Primoz Seligo, Slovenya Kayseri Fahri Konsolosu Harun Hasyüncü, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Kayseri Ticaret Odasi (KTO) Baskani Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO) Baskani Mehmet Büyüksimitçi, davetliler ve vatandaslar katildi.

Baskan Büyükkiliç, açilista yaptigi konusmada, Kayseri’ye aidiyet duygusunu gelistirme ve onu gündemde tutma yönünde çaba sarf ettiklerini ifade ederek, sunlari kaydetti:

“Her firsatta sehrimiz tanitmak, bu güzel sehre olan aidiyet duygumuzu, sahiplenme duygumuzu her zaman gündeme tasimak, bizler de bu sehrin yöneticileri, hizmet edenleri olarak sehrimizi aidiyet duygusuna layik konuma getirme yönünde daha fazla gayret göstermek üzere sizlere layik olmaya çalisiyoruz. Tabi her ülke güzeldir. Her sehir güzeldir. Ancak ülkemiz Türkiye bir baska güzel, sehrimizde çok daha güzeldir. O açidan insallah bu güzel ülkede yasayan insanlar olarak, sehrimizi daha ileri noktaya tasimak için dayanisma içerisinde, ortak kültürü ve ortak fikri önemseyen bir yaklasim içerisinde çalismalarimizi sürdürüyoruz.”

Kayseri’nin endüstri ve ticaretin de merkezi oldugunu ifade eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yerel yöneticiler olarak yatirimcilara her türlü katkiyi saglamaya hazir olduklarini dile getirerek açiklamasinda, “Ihracatimizi yeterli bulmamaktayiz. Yatirimcilarimiza yerel yöneticiler olarak ne gerekiyorsa her türlü katkiyi saglamakta var oldugumuzu bir kez daha buradan paylasmaktayiz. Biz sehrimizi seviyoruz. Sehrimizin güzel insanlarini seviyoruz. Onlar da bizleri seviyor. Umarim ve insallah ekibimizle, kadromuzla, dayanisma içerisinde, sagduyu ile birlikte bu sehri daha iyi noktalara tasir, bizi seven güvenen hemsehrilerimize layik oluruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA