Yuntdagi Muhtarlari Yenilenen Yola Tam Not Verdi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Yuntdagi Mahallelerinde yol yapim çalismalarina basladi. Ilk etapta 25 kilometrelik güzergahta gerçeklestirilecek olan yol düzenlemelerini inceleyen bölge muhtarlari yenilenen yola tam not verdi.

Yuntdagi Muhtarlari Yenilenen Yola Tam Not Verdi
Manisa Büyüksehir Belediyesi, 2021 yili asfalt sezonu programi kapsaminda Yunusemre ilçesinde Izmir sinirindan itibaren, Karaahmetli-Köseler-Aigai Antik Kenti-Koruköy-Seyitli-Yayla-Osmancali ve Sümbüllere kadar olan güzergahta yol yapim çalismalarina basladi.

Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da, Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay ile birlikte Seyitli Mahallesinde gerçeklestirilen asfalt çalismalarini inceledi. Büyüksehir Belediyesi heyetini Seyitli Mahalle Muhtari Hüseyin Kirgöz, Yuntdagiköseler Mahalle Muhtari Ahmet Olgun, Karaahmetli Mahalle Muhtari Ismail Gençay karsiladi. Heyet, sahada çalisan asfalt ekiplerine kolayliklar diledi.

Yol yapiminin bölge halki açisindan önemli oldugunu dile getiren Seyitli Mahalle Muhtari Hüseyin Kirgöz, “Yol çalismalari çok güzel ilerliyor. Cengiz Baskanimizdan Allah razi olsun. Yuntdagi halki bu çalismayi bekliyordu. Vatandaslarimizin hepsi, cani gönülden tesekkür ediyor. Hizmet güzel, artik Yuntdaginin bir yol sorununun kalmadigi gözüküyor” diye konustu.

Yol yapim çalismalari hakkinda bilgi veren Yol Yapim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, “Yuntdagi bölgesinde 100 kilometrenin üzerinde bir çalisma programi yaptik. Su anda 25 kilometreye yakin bir güzergahta çalismalarimizi sürdürüyoruz. Trafik güvenligini tehlikeye sokacak sekilde olan yollarimizda faaliyetlerimiz devam ediyor. Ekiplerimiz, tam otomasyonlu micir sericimizle çalismalara devam ediyorlar. Ayrica bu bölgenin Izmir Aliaga baglantisi olmasi ve Aigai Antik Kentimize giden yol oldugu için önem arz etmekte. Bu nedenle yolun altyapisi ve üstyapi noktasinda gereken özeni gösteriyoruz. Buradaki çalismayi hizli bir sekilde bitirip vatandaslarimizin hizmetine sunmayi amaçliyoruz. Simdiden hayirli olsun” diye konustu.

Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin bölgedeki planladigi çalismalar hakkinda muhtarlara bilgiler verdi. Güzergahta yapilan yol çalismasinin muhtarlari ve vatandaslari mutlu ederse, kendilerinin de mutlu olacagini dile getirdi. Seyitli Mahalle Muhtari Hüseyin Kirgöz de yapilan yol çalismasinin kendileri için önemine deginerek, “Muhtarlardan tam not aldiniz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA