Vali Çiçek Güçlü 'Aile' Yapisinin Önemine Dikkat Çekti

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türk toplumun bütün ser cephelerine karsi ayakta kalmasinin en büyük dayanaginin güçlü bir aile yapisina sahip olmasindan kaynaklandigini ifade etti.

Vali Çiçek Güçlü 'Aile' Yapisinin Önemine Dikkat Çekti
2021 Afyonkarahisar Aile Yili projesi kapsaminda ‘Aile Yili’ paneli Vali Çiçek ve esi Sümeyra Çiçek’in yani sira eski Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu ile diger protokol üyeleri katilimi ile iki oturum halinde yapildi. Aile Yili panelinde konusan Vali Çiçek, “Binlerce yillik Türk milletinin varliginin yegâne sebebi oldugunu ve bir sürü imparatorluk, büyük devletler kurduk bir sürü mücadelenin içerisinde yer aldik. Herhalde bugün etrafimizda bize karsi bütün ser cephelerin birlesmis olmasina ragmen hala ayaktaysak hala Müslüman Türk olarak varsak bunun yegâne sebebi güçlü bir aile yapimiza sahip olmamizdir" dedi.

Aile yilinin sadece Afyonkarahisar’da degil tüm Türkiye’de uygulanmasi gereken bir konu oldugunu söyleyen Vali Çiçek, projede emegi geçen eski Orman ve Su Isleri Bakanimiz Veysel Eroglu’na tesekkür etti.

Iki oturum olarak gerçeklesen panelin birinci oturumu Eroglu moderatörlügünde, gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA