TÜGVA Malatya'da 3. Olagan Il Genel Kurulu Gerçeklestirdi

Türkiye Gençlik Vakfi ( TÜGVA ) Il Temsilcisi Mesut Demir ’in görev süresinin dolmasi sebebiyle genel kurul yapildi. Gerçeklestirilen kurul sonrasi güven tazeleyen Mesut Demir, yeniden temsilci seçildi.

TÜGVA Malatya'da 3. Olagan Il Genel Kurulu Gerçeklestirdi
TÜGVA Malatya Il Temsilcisi Mesut Demir, “Ilk günkü heyecanla görevimize devam edecegiz. Malatya temsilciligimizi daha yukarilara tasimak için teskilatimiz ile elimizden geleni yapacagiz. Birçok proje ve çalismalarla yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtik. Devletimizin aldigi kararlar neticesinde bu sorunu da asmak üzereyiz. Yeni normallesme ile birlikte daha fazla projelerle gençlerimize her alanda destek saglamaya gayret edecegiz. Biz TÜGVA olarak; gençligimizin basibos geçecegini bize dayatan yaklasimlara ragmen, inanmislik ve azim içinde genç tanimini degistirmek adina yola çiktik. Bizler öyle inaniyoruz ki insanin oldugu her yer bizim yani basimizdir. Semerkand’dan Saraybosna’ya Kudüsten Batum’a, Kibristan Kirim’a tüm Islam cografyasinin derdiyle dertlenen gençlerimiz ile Kuran ve sünnet isiginda, Hz.Mevlana ‘nin, Emir Sultanin, Aksemsettin’in irfaninin bilinciyle Islam sancagini son nefesimize kadar bir an bile durmadan yeryüzünün her bir kösesine tasiyana kadar bikmadan, usanmadan, yorulmadan çalismalarimiza devam edecegiz. 3. Olagan Genel Kurulumuzun hayirlara vesile olmasini cenabi haktan niyaz eder, katilimlarinizdan ötürü sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kurula, Malatya Valimiz Aydin Barus, Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, TÜGVA Genel Baskani Enes Eminoglu, Ak Parti MKYK üyeleri Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Ak Parti Malatya Il Baskani Ihsan Koca, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Ak Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, Ak Parti Yesilyurt ilçe Baskani Muhammet Yalçinkaya, Ak Parti Kadin Kollari Baskani Özlem Pelitoglu,Ak Parti Il Gençlik Kollari Baskani Sinan Özhüsrev,Ticaret Borsasi Baskani Ramazan Özcan, TÜGVA Genel Baskan Yardimcilari, sivil toplum kuruluslari ile çok sayida genç katildi.

Kaynak: İHA