(Özel) 'Internet Kafeye Gidiyorum' Diye Evden Çikan Nesrin'den 4 Yildir Haber Yok

Zonguldak’in Mithatpasa Mahallesi’nde 4 yil önce ’internet kafeye gidiyorum’ diyerek evinden ayrilan Nesrin Koçakli’dan hala bir iz bulunamadi. Acili anne Yeter Koçakli, esi Çetin Koçakli’nin da kizina hasretlik çekerek hayatini kaybettigini söyledi.

(Özel) 'Internet Kafeye Gidiyorum' Diye Evden Çikan Nesrin'den 4 Yildir Haber Yok
Mithatpasa’da yasayan 16 yasindaki Nesrin Koçakli geçen 2017 yilinin Ocak ayinda ’Internet kafeye gidiyorum’ diyerek evden ayrildi. En son internet kafenin bulundugu sokakta görülen Nesrin Koçakli’dan bir daha haber alinamadi. Dört yil geçmesine ragmen Koçakli’dan hala bir iz bunamazken anne Yeter Koçakli kizi Nesrin Koçakli’nin bulunamamasini istedi.

Kizinin acisini yasarken esinin de hayatini kaybettigini söyleyen Yeter Koçakli, "4 senedir kizima hasretim var. Ne olursunu kizimi bulmak için yardim edin bana. Ben kizimin mezari olsun istiyorum" dedi.



"Babasi kizina hasretlik çekerek vefat etti"

Esi Çetin Koçakli’nin kizina hasretlik çekerek vefat ettigini ifade eden anne Yeter Koçakli, "4 sene önce kizimi kaybettim Nesrin Koçakli’yi. Katili bulduk dediler. Çocugu çikardilar cezaevinden benim kizim daha bulunamaz halde. Bir anayim bende. Babasini da kaybettim. Babasi da hasretligine dayanamadi vefat etti. Ben kizimi aramak istiyorum. Ben anayim yüreklerimiz yaniyor. 4 senedir kizima hasretim var" dedi.



"Kizimin ölüsüne bile raziyim"

Karton toplayarak ailesini geçindirdigini anlatan Yeter Koçakli, "Erkek arkadasini tutukladilar. Kendi atti denize dediler. Tuttu biraktilar onu. Benim kizim ortada falan yok. Ben kizimin ölüsüne bile raziyim. Mezari olmasina raziyim. Çocuklarim perisan ben perisanim. Esimi de kaybettim. Simdi çok kötü durumdayim. 4 senedir hasretiz. Bir anayiz. Karton toplayarak bakarim ben onlara. Müge Anliya kadar basvuru yaptim. Ne olursunuz beni o alsin. Ben evladimin pesindeyim. Kuran okutmak istiyorum" diye konustu.



Sevgilisi serbest birakildi

Nesrin Koçakli ile ilgili dosyayi kapatmayan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Bürosu ekipleri, 27 Haziran 2019’da en son birlikte görüldügü erkek arkadasi E.K.’yi gözaltina aldi. E.K.’nin üzerine atili suçu isledigine dair kesin ve inandirici delil bulunmadigindan ’yardim veya bildirim yükümlülügünün yerine getirilmemesi suçunu’ isledigine kanaat getiren mahkeme, sanigin 2 yil hapisle cezalandirilmasina karar verdi. Mahkeme heyeti, sanigin tutuklu kaldigi süreyi dikkate alarak tahliyesine hükmetti.
Kaynak: İHA