Nikahinin Kiyilacagi Gün Kaza Geçiren Genç Yasamini Yitirdi

Konya'da hayatini kaybeden grafiti sanatçisi gencin dayisi Mustafa Yaman: 'Evin tek ogluydu, ates düstügü yeri yakiyor. Kazadan 1 hafta önce kendisine ev tuttuk, dayadik, dösedik. Boyasini, badanasini beraber yaptik, çok sevinçliydi ama nasip olmadi'

Konya'da nikah töreninin olacagi gün kaza geçiren grafiti sanatçisi genç, hayatini kaybetti.

Kent merkezinde dün sabaha karsi meydana gelen kazada, Hasan Çaglayan'in (22) kullandigi otomobil kontrolden çikarak elektrik diregine çarpti. Hastaneye kaldirilan Çaglayan, müdahaleye ragmen yasamini yitirdi.

Dügün hazirliginda oldugu ögrenilen Çaglayan'in, merkez Meram ilçesindeki baba evinde üzüntü hakim. Evin tek oglu olan gencin yakinlari, baba evine gelerek yakinlarina taziyelerini iletiyor.

Çaglayan'in dayisi Mustafa Yaman, AA muhabirine, yegenini çok sevdigini, önceki pazar günü birlikte yegeninin dogum gününü kutladiklarini söyledi.

Dün de yegeninin geçirdigi kazda yasamini yitirdigini ifade eden Yaman, "Çok üzgünüz, 22 yasindaydi. Geçen pazar dogum gününü kutladik, bu pazar maalesef geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybetti, takdir Allah'tan." diye konustu.

Yaman, mermercilik isiyle ugrastigini, Çaglayan'in da yaninda çalistigini, yegeninin bos vakitlerinde de grafiti sanatiyla ugrastigini anlatti.

Çaglayan'in evin tek çocugu oldugunu, anne babasinin üzerine titreyerek büyüttügünü dile getiren Yaman, sunlari kaydetti:

"Anne babanin durumunu anlatmak mümkün degil, konusacak mecalleri bile yok, çok üzgünüz. Evin tek ogluydu, ates düstügü yeri yakiyor. Kazadan 1 hafta önce kendisine ev tuttuk, dayadik dösedik. Boyasini, badanasini beraber yaptik, çok sevinçliydi ama nasip olmadi. Ayni gün, yani dün nikah töreni vardi. Sabaha karsi kazada yasamini yitirdi. Cenazesini de dün ikindi namazinin ardindan defnettik. Evlenmek nasip olmadi, umarim Rabbim öbür tarafta hayallerini gerçeklestirir."
Kaynak: AA