Köftecideki Tartisma Kanli Bitti Açiklamasi 1 Agir Yarali

Malatya’da bir köftecide çikan tartisma kavgaya dönüstü olayda gögsünde tabanca ile vurulan sahis agir yaralandi.

Köftecideki Tartisma Kanli Bitti Açiklamasi 1 Agir Yarali


Olay, 00.30 sularinda Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Mismis Park Fuar Alani’nda faaliyet gösteren bir köftecide part time çalisan M.T. gündüz saatlerinde isletmeye gelen bir gruba ’küfürlü konusmayin’ uyarisinda bulundu. Bunun üzerine M.T. ile grup arasinda tartisma yasanirken, olay büyümeden grup bölgeden ayrildi.

Gece saatlerinde köfteciye tekrar gelen sahirlar ile M.T. arasinda yeniden tartisma çikarken, taraflar arasindan yasanan arbedenin ardindan M.S. tabanca ile M.T.’ye ates açti.

Açilan ates sonucu gögüs bölgesine isabet alan M.T. yaralanirken, süpheliler otomobille bölgeden uzaklasmaya çalisti. Orduzu Göleti mevkiinde kaza yapan süpheliler araci birakarak kaçti.

Yarali, M.T. olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapildiktan sonra Turgut Özal Tip Merkezi’ne kaldirildi. Ameliyata alinan M.T.’nin entübe edildigi ögrenilirken, polis ekipleri olay yerinde detayli inceleme yapti.

Yapilan incelemelerde 3 adet bos kovan bulunurken, olayin süphelisi M.S. olay saatinden yaklasik 2,5 saat sonra ekipler tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Olayla ilgili baslatilan tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA