Kendisini Biçaklayan Sahislardan Kurtulmak Için Tren Hattina Girdi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde tartistigi sahislar tarafindan biçaklanan 26 yasindaki genç, çitlerden atlayarak tren hattina girerek vatandaslardan yardim istedi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilan genç, tedavi altina alindi.

Kendisini Biçaklayan Sahislardan Kurtulmak Için Tren Hattina Girdi


Olay, saat 00.30 siralarinda Kocaeli’nin Izmit ilçesi Karabas Mahallesi Oramiral Salim Dervisoglu Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 25 yasindaki Eren B. ile kimligi belirsiz sahislar arasinda tartisma çikti. Tartisma sirasinda sahislardan birisi cebinden çikarttigi biçakla Eren B.’yi biçakladi. Kanlar içinde kalan Eren B., kendisini biçaklayan sahislardan kaçmak için demir çitlerden atlayarak tren hattina girdi. Tren hattinin yaninda bulunan durakta otobüs bekleyen vatandaslar, sesleri duyunca Eren B.’nin yardimina kostu.

Hastaneye kaldirildi

Vatandaslar daha sonra durumu hemen 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa süre sonra olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan Eren B., çitlerin üzerinden geçirilerek tren hattindan çikartildi. Ambulansa alinan Eren B., Kocaeli Devlet Hastanesine kaldirildi. Polis ekipleri ise Eren B.’yi biçaklayan kimligi belirsiz sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatti.

‘Bize dogru tas atarak yardim istedi’

Otobüs duraginda beklerken yarali Eren B.’nin sesini duyurmak için bulunduklari yöne dogru tas attigini söyleyen Bilal Özkan Isimli vatandas, “Otobüs bekliyorduk. Ondan sonra sesler vardi, dikkat etmedik. Daha sonra baktik, bize dogru tas atmaya basladi.

Sonra bir baktik, ‘Yardim edin, ambulans çagirin’ diye bagiriyor. Daha sonra çitlerden atladik, yarasi derindi. Sardik, pansuman yaptik. Daha sonra ambulansi çagirdik” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA