Çakirbeyli Demokrasi Meydani Düzenlemesi Basliyor

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, normallesmeyle birlikte yeniden açilan Çakirbeyli Üretici Pazari’na ziyaret gerçeklestirdi. Ziyarette üretici esnaflara hayirli isler dileyerek vatandaslarla bir araya gelen Baskan Kaplan, Çakirbeyli’yi ilerleyen günlerde baslayacak olan Demokrasi Meydani düzenlemesiyle yepyeni bir görünüme kavusturacaklarini belirtti.

Çakirbeyli Demokrasi Meydani Düzenlemesi  Basliyor


Kisitlamalarin sona ermesiyle birlikte Koçarli’nin marka pazari olan Çakirbeyli’de üretici tezgahlari yeniden senlendi. Beraberindeki zabita ekipleriyle birlikte denetimlerde bulunan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, alisveris için Çakirbeyli’ye gelen vatandaslarla hasbihal ederek üretici esnaflara hayirli isler diledi. Pazarda vatandaslarin hallerini hatirlarini sorarak taleplerini de dinleyen Baskan Kaplan, Çakirbeyli Demokrasi Meydani projesine iliskin de bilgilendirmede bulundu.

Ankara’da Koçarli Cumhuriyet Meydani, Çakirbeyli Demokrasi Meydani ve dükkanlarla ilgili projeleri için Içisleri Bakani Süleyman Soylu’dan destek sözü aldiklarini söyleyen Baskan Kaplan, "Adnan Menderes Demokrasi Müzemizin açilmasiyla birlikte yurtiçinden gelen ziyaretçiler, Koçarli’mizla birlikte ayni zamanda bundan sonra üretici pazarimizin da açik olacagi Çakirbeyli’yi de görmek isteyeceklerdir. Bu nedenle pazarimizin kuruldugu noktada Çakirbeyli Demokrasi Meydani ve dükkan düzenleme projemizi baslattik. Dükkanlarla ilgili düzenlemede de sona geliniyor. En kisa zamanda Demokrasi Çinari’miz ve çevresine nazir vaziyette konuslanacak demokrasi meydani projemiz için de dügmeye basacagiz. Yapacagimiz düzenlemeler, geçtigimiz yil modernizasyondan geçirdigimiz üretici pazarimizin daha da canlanmasina vesile olacak. Koçarlimizin, Çakirbeyli ile Dedeköy üretici pazarlarimiz, Adnan Menderes Kent Ormani’miz, Cihanoglu Kulemiz, ilçemize özgü pidemiz, tarihi öneme sahip diger yerlerimiz ve tüm degerlerimizle beraber adeta toplanma merkezine dönüsmesi için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA