Sehi Ormanlari'nda Güvenlik Toplantisi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun baskanliginda Bitlis’teki Sehi Ormanlari bölgesindeki 2015 rakimli Gazi Tepe Üs Bölgesi’nde ‘güvenlik toplantisi’ yapildi.

Sehi Ormanlari'nda Güvenlik Toplantisi
Sabah saatlerinde uçakla Mus’a gelen ve oradan helikopterle Bitlis’e geçen Bakan Süleyman Soylu ve beraberindeki yardimcilari Mehmet Ersoy, Ismail Çatakli ve Muhterem Ince ile Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Gazi Tepe Üs Bölgesi’ne geçti. Üs bölgesindeki mevzileri gezerek askerlerle bir araya gelen Bakan Soylu, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Nail Ilbey’den yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Mevzideki askerlerle bir süre sohbet ederek onlara moral veren Bakan Soylu, daha sonra ilgili birimlerin katilimiyla basina kapali olarak güvenlik toplantisi düzenledi.

Bakan Soylu, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabinda, “Milletimizi, kardeslerimizi yillarca canindan bezdirdiler. Sehi Ormanlari’nin göbeginde ilk kez kurdugumuz üs bölgesindeyiz. Kahramanlarimiz da teröristleri canindan bezdiriyor. Bitlis’te, 2015 rakimda Gazi Tepe Üs Bölgesi’nde güvenlik toplantimizi gerçeklestiriyoruz” paylasiminda bulundu.
Kaynak: İHA