Sahinbey Belediyesi'nin Sosyal Tesis Agi Genisliyor

Sahinbey Belediyesi tarafindan Fidanlik Mahallesi’ne yaptirilan Fidanlik Sosyal Tesisi vatandasin hizmetine açildi.

Sahinbey Belediyesi'nin Sosyal Tesis Agi Genisliyor
Sahinbey Ilçesi’ndeki mahallelere sosyal tesis yaparak her yas grubunun faydalanabilecegi alanlar olusturan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu bu tesislere bir yenisini daha ekleyerek Fidanlik Sosyal Tesisinin açilisini AK Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Müslüm Yüksel, AK Parti Sahinbey Ilçe Baskani Av. Hasan Teke, Sahinbey Ilçe Milli Egitim Müdürü Erdal Kilinç, protokol üyeleri ve vatandaslarin katilimlari ile gerçeklestirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yapilan sosyal tesisin mimarisinden çok etkilendigini belirterek “Hafta içi sehrimiz için Ankara’da çalisirken, hafta sonu ise Gaziantep’imize gelerek vatandaslarimizla bir araya geliyoruz. Sahinbey Belediyemizin yapmis oldugu hizmetlerin açilisina yetismekte zorlaniyoruz. Her hafta bir kaç tane tesisin açilisini gerçeklestiriyoruz. Hepsi de çok önemli hizmetler. Fidanlik Sosyal Tesisinin mimarisi çok güzel olmus beni çok etkiledi. Bu tesisin yapiminda emegi geçen basta Sahinbey Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Tahmazoglu ve ekibine çok tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, yapilan hizmetlerin ülkeye ve sehre deger kattigini ifade ederek, “Sahinbey Belediyesi’nin düzenledigi açilislara katilmaktan her zaman mutluluk duymusumdur. Çünkü bitmeyen yatirimlar, açilislar ve insan odakli hizmetler oldugunu görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye’de hava limanlari, yollar, hastaneler, savunma sanayi ürünleri ve benzeri birçok yenilikler yapiliyor. Her açilis ülkemize deger katiyor. Gaziantep’te de yapilan her açilis insanimizin refahina katki sunuyor. Fidanlik Sosyal Tesisinin de mahallemize deger katacagina inaniyorum. Hayirli ugurlu olsun” seklinde konustu.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Müslüm Yüksel, milletin destegi ile yerelde ve genelde Gaziantep için çalismaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Milletvekillerimiz ve belediye baskanlarimiz hem yerelde hem de genelde sehrimizin kalkinmasi için çalisiyoruz. Milletvekilleri olarak Ankara’da sehrimiz için Adalet Bakanimiz Abdulhamit Gül’ün önderliginde çalisirken belediye baskanlarimizin yaptigi hizmetler de bizlerin yüz aki olmustur. Sahinbey Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Tahmazoglu her hafta sehrin degisik bir kösesinde bir eseri hizmete açiyor. AK Parti belediyeciliginin en güzel örnegini Sahinbey’de görüyoruz. Allah kendisinden razi olsun” ifadelerini kullandi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Ilçesi’ndeki vatandaslarin ihtiyaçlarina cevap verebilmek için gece gündüz demeden çalismaya devam ettiklerini belirtti.

Tahmazoglu, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan önderliginde Cumhur Ittifaki ile birlikte çok güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Hükümetimiz kendi alanlarinda yapmis oldugu çalismalara ilaveten bizlerde yerel yönetimler olarak mahallelerimizin ihtiyaçlarini karsilamak için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Göreve basladigimizda Sahinbey’de bir tane dahi taziye evi yokken, suanda bay-bayan taziye evi sayimiz 292’ye ulasmis durumda. Suana kadar 630 tane park yaptik yapmaya da devam ediyoruz. 1 milyon 700 bin metrekare alani olan Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olan Yesilvadi Millet Bahçesi’ni milletin hizmetine sunduk. Sadece Fidanlik Mahallesine üç tane park, muhtarlik bürosu, bir sosyal tesis yapmisiz. Egitim destegi olarak boyama seti, Kur’an-i Kerim, ilmihal kitabi, tenis masasi, kol saati, 712 tane tablet hediye etmisiz. Bu mahalleye 10 milyin TL’nin üzerinde yaptigimiz yatirim var. Milletimize hizmet yolunda durmadan çalismaya devam edecegiz ”dedi.

Fidanlik Mahalle Muhtari Ibrahim Bilici, Sahinbey Belediyesi’nin Fidanlik Mahallesine çok güzel bir tesis kazandirdigini belirterek “Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun yaptigi hizmetler o kadar çok ki hangisini anlatacagimi bilemiyorum. Çogu aile çocuguna karne hediyesi alamazken, siz çocuklara karne hediyesi olarak spor ayakkabisi veriyorsunuz. Sadece bunlar degil; çocuklarimiza bisiklet, tablet veriyorsunuz. Allah sizden razi olsun. Hos Geldin bebek, Evlilik Okulu, Asker Çantasi gibi birçok güzel hizmetleriniz var. Akla hizmet deyince Sahinbey, Sahinbey deyince akla Mehmet Tahmazoglu geliyor” diye konustu.

Kaynak: İHA