IGA'dan Orman Genel Müdürlügü'ne 50 Bin Fidan Bagisi

Orman yanginlarindan sonra agaçlandirma konusunda baslatilan kampanyaya destek veren Istanbul Havalimani Isletmecisi IGA, Orman Genel Müdürlügü'ne 50 bin fidan bagisi yapacagini duyurdu.

IGA'nin Twitter'daki hesabindan yapilan açiklamada, "IGA Ailesi olarak, yanginlara karsi canla basla mücadele eden tüm görevli ve gönüllülerimize sükranlarimizi sunuyor, hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah'tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilara acil sifalar diliyoruz. Ülkemizin cigerlerinin tekrar nefes almasina katki saglamak üzere Orman Genel Müdürlügü'ne 50 bin fidan bagisi gerçeklestiriyoruz." ifadelerini kullanildi.

IGA Havalimani Isletmesi Icra Kurulu Baskani ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, yaptigi açiklamada, "Umut olmadan yasayamayiz. Yanan her karisi yesertecegiz. Zaman dayanisma ve birlik zamanidir." dedi.

Öte yandan Türkiye Havayolu Pilotlari Dernegi TALPA da kampanyaya destek verdi. TALPA, orman yanginlari sebebiyle zarar gören bölgelerin tekrar agaçlandirmasi için 5 bin 67 üyesinin her biri adina 1 fidan bagisladi.

Kaynak: AA