(ÖZEL) Arnavutköy'de Tacizciye Meydan Dayagi Kamerada

Arnavutköy’de 14 yasindaki çocuga sosyal medya üzerinden taciz mesajlari atan bir kisiyi çocugun ailesi, tuzak kurup önce dövdü, sonrada polise teslim etti. Tacizcinin dayak yedigi anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye kaydedildi.

Olay, önceki gece Arnavutköy Merkez Mahallesi Sener Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, kimligi ögrenilemeyen sahis 14 yasindaki bir çocuga sosyal medya üzerinden sürekli taciz mesajlari atti. Mesajlardan rahatsiz olan çocuk, durumu ailesine anlatarak yardim istedi.

Çocugun ailesinden tacizciye bulusma tuzagi

Tacize maruz kalan çocugun yardimi sonrasinda aile, çocugun sosyal medya hesabi üzerinden tacizciyle yazismaya basladi.

Çocukmus gibi yazisan aile fertleri, tacizciyle bulusmak için nokta belirleyip oraya çagirdi. Tacizcinin durumdan süphelenmemesi için aile, bir süre daha yazismaya devam etti.

Tacizciyi önce dövdüler, sonra polise teslim ettiler

Durumdan süphelenmeyen tacizci, belirtilen gün ve saatte bulusma noktasina gelince hayatinin sokunu yasadi. Aile fertleri tacizciyi yakalayarak sokakta meydan dayagi atti, bir süre sonrada polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan polis merkezine götürülen tacizcinin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.

Tacizciye meydan dayagi kamerada

Arnavutköy’de tacizcinin sosyal medya üzerinden rahatsiz ettigi çocugun ailesinden dayak yedigi anlar kameraya yansidi. Görüntülerde, tacizcinin gelmesi ve aile fertlerinin tacizciyi darp ettigi ve bir süre sonrada polisin gelerek tacizciyi yakaladigi görülüyor.
Kaynak: İHA