ERÜ Adalet MYO'dan Bünyan Ceza Infaz Kurumu'na 6 Bin Kitap Bagisi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu tarafindan Bünyan Cezaevi’nde bulunan tutuklu ve hükümlüler yararina düzenlenen “Sende Bir Kitap Bagisla Umuda Açilacak Bir Kapiyi Arala” temali kitap bagis kampanyasi kampanyasinda toplanan yaklasik 6 bin kitap Bünyan Ceza Infaz Kurumu yetkililerine teslim edildi.

ERÜ Adalet MYO'dan Bünyan Ceza Infaz Kurumu'na 6 Bin Kitap Bagisi
Adalet Meslek Yüksekokulu Bahçesinde düzenlenen kitap teslim törenine Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Onur Korkmaz, Genel Sekreter Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Kasim Özgen ile Bünyan Ceza Infaz Kurumu yetkilileri katildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Onur Korkmaz yaptigi açiklamada kitap bagis kampanyasina destek verenlere tesekkür etti. Yaklasik 6 bin kitap topladiklarinin altini çizen Korkmaz, “Sayin Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalis’in her zaman dile getirdigi gibi kampüs de degil, sahada üniversite modelini ilke alarak Adalet Meslek Yüksekokulu olarak, Ilimiz Bünyan ilçesinde bulunan Ceza Infaz Kurumu’nda ki tutuklu ve hükümlülerin topluma kazandirilmasi ve okuma aliskanliklarinin gelistirilmesinde büyük öneme sahip olan egitim-ögretim hizmetlerinde katki sunmak amaciyla ‘Sende Bir Kitap Bagisla Umuda Açilacak Bir Kapiyi Arala’ temali kitap bagis kampanyamizda toplamis oldugumuz yaklasik 6 bin kitabimizi bugün itibariyle ceza infaz kurumu personeline teslim ediyoruz. Bu süreçte bizleri yalniz birakmayan her türlü destegi veren basta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalis olmak üzere Cumhuriyet Bassavciligi ve personellerine, Ceza Infaz Kurumu Müdürlerimize ve Üniversitemizin degerli akademik ve idari personeli ile ögrencilerimize ve kampanyaya destek olan tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Onur Korkmaz konusmasinin ardindan toplanan yaklasik 6 bin kitabi Bünyan Ceza Infaz Kurumu yetkililerine teslim etti.
Kaynak: İHA