E-5'Te Can Pazari Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

E-5 Karayolu Zeytinburnu Mevkiinde otomobilin hafriyat kamyonuna arkadan çarpmasi sonucunda meydana gelen trafik kazasinda otomobil agir sürücüsü agir yaralanirken yaninda bulunan arkadasi ise olay yerinde hayatini kaybetti. Otomobil motorunun da çarpmanin etkisiyle firladigi görüldü.

E-5'Te Can Pazari Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Kaza 02.00 siralarinda E-5 Karayolu Zeytinburnu Ambarlar Mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, Eray Umut Arslan idaresindeki 34 CPJ 965 plakali otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu, Mustafa Demir idaresindeki 34 EAN 700 plakali hafriyat kamyonuna arkadan çarpti.

1 ölü, 1 agir yarali

Çarpmanin etkisiyle otomobilin motoru yerinden çikarak yola firladi. Kazanin oldugunu gören diger sürücüler ise durumu itfaiye, polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipler, bulundugu yerde sikisarak agir yaralanan Eray Umut Arslan’i çikararak ambulansa aldi.

Yarali sikistigi yerden çikarildi

Agir yaralanan Samet Arslan Bakirköy Sadi Konuk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Saglik ekipleri Eray Umut Arslan’in anindaki arkadasi Abdulsamet Küçük’ün de hayatini kaybettigini tespit etti. Kazada otomobilin motorunda koparak ileri savruldugu görüldü.

Otomobil motorunun savruldugu görüldü

Kazada hayatini kaybeden Abdulsamet Küçük’ün yakinlari da aci haberi alip kaza yerine geldi. Abdulsamet Küçük’ün cansiz bedeninin ceset torbasina konulup ambulansa bindirilecegi esnada yakinlari sinir krizi geçirerek feryat etti. Kaza yapan otomobilin parçalari da temizleme ekipleri tarafindan toplandi. Hurda yiginina dönen otomobil, çekici ile kaldirildi. Meydana gelen kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA