(Düzeltme) Ebru Yasar'in Katilimiyla Diyarbakir'da Eglence Mekani Açildi

Ünlü sarkici Ebru Yasar Gülseven, pandemiden sonra ilk konserini esi Necat Gülseven’in memleketi Diyarbakir’da verdi. Uzun aradan sonra ilk kez konser veren Yasar, dolu dolu bir sezon olacagini aktardi.

(Düzeltme) Ebru Yasar'in Katilimiyla Diyarbakir'da Eglence Mekani Açildi
Diyarbakir’da eglence sektörüne yeni adimlar atilmaya devam ediyor. Pandemi döneminde normallesmenin baslamasiyla ünlü sarkici Ebru Yasar Gülseven, pandemiden sonra Diyarbakir’daki ilk konserini yeni açilan Sahne Diyarbakir mekaninda verdi. Esi Necat Gülseven ile birlikte katildigi mekanin açilisi büyük bir coskuyla kutlandi. Birçok parçasini sevenlerine söyleyen Yasar, büyük ilgiyle karsilasti. Uzun bir aradan sonra sahneye çiktigini ve birçok sarkinin sözlerini unuttugunu kaydeden Yasar, yeni klip ve albüm müjdesi verdi. Yasar, “Açildik, artik kusurlar olacaktir ilk sahneler uzun zamandir sahnede degiliz, ben bazi sarkilarimin sözlerini unuttum. Ben sabah çok erken saatlerde geldim, önce gidip aile ve büyüklerimizi ziyaret ettik, inanilmaz dolu dolu geçti. Bugün iki açilis birden hem bu güzel mekanimizi açtik, hem de okulumuzu açacagiz insallah çok güzel bir sezona giris yapacagiz. Diyarbakirlilar beni yalniz birakmazlar, zaten Diyarbakir dogumlu sayilirim annem burada bana hamile kalmis, buraliyiz, gelinleri de olduk. Türkiye’nin dört bir yani bizim memleketimiz, nerede oldugumuz degil birbirimize nasil baktigimiz gönlümüzde birbirimizi nasil hissettigimiz önemli. Sessize aldim dünyayi yeni klip çektik albümün 3’üncü klibini çekiyoruz, sahneye çikmadim ama stüdyoda bol bol sarkilar, albüm yaptim, ha bire klip çektim. Çok matrak yaz klibi eglenceli bu havalarda hiç klibim olmamisti, o yüzden bana çok tatli ve degisik geldi, oda sürpriz olsun” dedi.

Diyarbakir’a yenilik katti

Sahne Diyarbakir mekan isletmecisi Azad Gönder, Diyarbakir’in eglence sektörüne yenilik katmaya basladiklarini aktararak yeni mekanlar açmaya devam ettiklerini kaydetti.

Gönder, “3 yil önce basladik, bugünde Sahne Diyarbakir’in açilisi vardi Ebru Yasar’la birlikte, sehrimiz için hizmet vermeye devam ediyoruz. Biraz maliyetli oldu ama sehrimiz için degiyor. Talep pandemiden dolayi az olsa da normallesmede iyi olacagini düsünüyoruz. Diyarbakir ve Güneydogu Anadolu Bölgesinin buna ihtiyaci vardi bizde bu ihtiyaci giderdik. Çevre illerden gelenler var, Istanbul’da bile dogu kültürünün eglencesini merak edip gelenler var. Sürekli sahnemizde ünlüler yer alacak herkesi mekanlarimiza bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA