BUIKAD Gelecek Akademisinin Rotasini Danisma Kurulu Belirleyecek

Bursa Is Kadinlari ve Yöneticileri Dernegi (BUIKAD) tarafindan 2021 yili Nisan ayinda hayata geçirilen Gelecek Akademisi, yeni dönem projelerini belirlemek için deneyimli is insanlarindan olusan bir Danisma Kurulu olusturdu.

BUIKAD Gelecek Akademisinin Rotasini Danisma Kurulu Belirleyecek
BUIKAD Yönetim Kurulu’nun birebir görüsmeler sonucunda olusturdugu Gelecek Akademisi Danisma Kurulu’nda Ali Ihsan Yesilova, Ömer Kumova, Prof. Dr. Kurtulus Kaymaz, Gökhan Yalçin, Ahmet Hakan Arslan, Mefküre Zümbülova, Berna Asiroglu, Özlem Bas Bayraktar, Selma Çetinkaya Türker ve Ipek Yalçin yer aliyor. BUIKAD Yönetim Kurulu, Gelecek Akademisi Komitesi ve Danisma Kurulu Üyeleri ile ilk toplantisini Almira Otel’de gerçeklestirdi.

Toplantida konusan BUIKAD Yönetim Kurulu Baskani Av. Oya Eroglu, tüm katilimcilara tesekkür etti. Dernek olarak yeni bir sürece basladiklarini vurgulayan Baskan Av. Oya Eroglu; “14 yil önce kurulan ve son 2 yildir gururla baskanligini yürüttügüm BUIKAD bayragini her zaman daha da yukarilara tasimak için çalisiyoruz. Önceligimiz; kadinin is hayatindaki yerinin arttirilmasidir. Göreve geldigimiz ilk gün ‘Kadinin is hayatindaki rengi degil, dinamosu olmak için buradayiz’ demistik. Bu sloganin içini doldurabilmek adina var gücümüzle ugras vermeye devam ediyoruz. Iste tam da bu amaçla hayata geçirdigimiz projelerden bir tanesi de BUIKAD Gelecek Akademisi oldu. Akademinin çatisi altinda da ilk egitimimiz olan mini MBA programimiza basladik. Suan 20 katilimci ile programimiz devam ediyor. Akademinin nasil bir yol izleyecegini belirleyebilmek adina birbirinden kiymetli is insanlarinin yer aldigi bir danisma kurulu olusturduk. Bugün yaptigimiz toplantida da degerli danisma kurulu üyelerimizin fikirlerine basvuracagiz. Onlarla birlikte belirleyecegimiz ana basliklar üzerinden BUIKAD Gelecek Akademisi’nin çalismalarina yön verecegiz” açiklamasini yapti. Baskan Oya Eroglu, yapilan görüsmeler neticesinde yeni dönem için ortak bir eylem plani hazirlayacaklarini söyledi.



BUIKAD Gelecek Akademisi Baskani Arzu Erdi ise tüm katilimcilara yürütülen proje hakkinda detayli bir sunum gerçeklestirdi. Teknolojide son 5 yil içerisinde çok önemli degisimler olduguna isaret eden Akademi Baskani Arzu Erdi; “Öylesine hizli bir degisim sürecindeyiz ki; sadece 5 yil sonra simdiki becerilerimizin sadece 42’sini kullanabilecegimiz belirtiliyor. Bunu farkli kurumlarin raporlarinda görebiliyoruz. Artik önceliklerimiz ve hedeflerimiz farklilasiyor. Egitim ve girisimcilik konusunda da benzer degisimlerin yasanabilecegi öngörülüyor. BUIKAD Gelecek Akademisi olarak genç girisimcilerimizin farkli deneyimler ve beceriler elde etmelerini, sirketlerini kurduktan sonra nasil ayakta kalabileceklerini her anlamda degerlendirmeyi ve onlara bu konularda destek vermeyi hedefliyoruz” seklinde konustu.

Etkinlik, Gelecek Akademisi Komitesi ve Danisma Kurulu Üyelerinin yürütülecek projeler konusunda kendi deneyim ve önerilerini paylasmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA