Balikesir'de Polisten 45 Sahsa Huzur Operasyonu

Balikesir’de polisin il genelinde yaptigi huzur, asayis ve narkotik operasyonlarinda 45 kisi gözaltina alindi. Adli makamlara sevk edilen sahislardan 10’u tutuklandi.

Balikesir'de Polisten 45 Sahsa Huzur Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Il Merkezi, Ayvalik, Bandirma, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Manyas ve Sindirgi Ilçelerinde önceki gün yapilan operasyonda 23 aranan sahis yakalanirken, bunlardan 10’u tutuklandi. Yapilan aramalarda; 1 adet ruhsatsiz atesli silah bu silahlara ait 10 adet fisek ve 2 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 3 adet kartus ele geçirildi.

Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticaretini, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak yapilan 13 çalismada; Il Merkezi, Bandirma ve Edremit Ilçelerinde 22 süpheli sahis gözaltina alirken, 22 sahis da haklarinda yapilan adli islemler neticesi serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 12,60 gram metamfetamin, 20,91 gram bonzai, 28 adet sentetik ecza hap, 2 adet ruhsatsiz tabanca ele geçirildi.
Kaynak: İHA