Ar-Ge Ve Patent Danismanlik Merkezi Yeni Yerinde

Sistem Global Danismanlik ve Erdem Kaya Patent, yeni ofisinde kapilarini ziyaretçilerine açti.

Ar-Ge Ve Patent Danismanlik Merkezi Yeni Yerinde
Müsterilerine büyüme odakli profesyonel hizmetler sunan Sistem Global Danismanlik ile Erdem Kaya Patent Bursa’daki tam donanimli yeni ofisinin kapilarini ziyaretçilerine açti. Özel bir mimari tasarimla yapilan, bin 200 metrekareyi geçen ve 60’a yakin kisinin çalistigi Bursa ofisi hizmet vermeye basladi.

Bursa Uludag Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, “Türkiye ekonomisinin kalkinmasinda; üniversitelerin, arastirma merkezlerinin ve buna bagli olarak fikri mülkiyet haklarinin yönetimi alaninda yetkin kurumlar ve kuruluslarimizin büyük bir rolü bulunmaktadir. Bugün sehrimizin bu alanda çok önemli basarilara imza atan güzide kuruluslarindan Erdem Kaya Patent ile Türkiye genelinde kiymetli projeleri bulunan Sistem Global Danismanlik firmasinin ortakligi ile hayata geçirilen yeni ofisin açilisini yapiyoruz. Çok degerli çalismalarin yürütülecegine inandigimiz bu yeni girisimin hayirlara vesile olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Süleyman Çelik de yeni ofisin Bursa’da yürütülen Ar-Ge ve inovasyon çalismalarina degerli katkilari olacagina inandigini söyledi.

Baskan Vekili Süleyman Çelik, bugüne kadar yüzlerce Ar-Ge ve Tasarim merkezinin kurulumu, binlerce patentin tescil edilmesi gibi önemli islere imza atmis iki sirketin, önümüzdeki dönemde de basarilarini artirarak devam ettirmeleri ulasmalari temennisinde bulundu.

Bursa’nin ulusal markalarindan biri olan Erdem Kaya Patent Genel Müdürü Erdem Kaya ise Sistem Global Danismanlik firmasi ile çok kiymetli bir güç birligine imza atmis ve bunun meyvelerini aliyor olmaktan dolayi büyük bir mutluluk duyduklarini söyledi.

Yeni dönemde fikri mülkiyet haklari alanindaki hizmet çitasini daha da yukarilara çikaracaklarinin altini çizen Erdem Kaya; “Daha dinamik, daha deneyimli ve daha efektif bir organizasyon yapisina büründük. Yeni dönemde gerek Bursa’ya gerekse de Türkiye’ye kendi sektörümüzde önemli katkilar saglayacagiz. Pandemi sürecinde açilisini gerçeklestiremedigimiz ofisimizi bugün kiymetli konuklarimizin da katilimi ile resmi olarak açmis olduk. Hepimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Sistem Global Danismanlik Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Karslioglu da Erdem Kaya Patent gibi degerli bir organizasyonu Sistem Global Ailesi içine alarak güçlerine güç, renklerine renk kattiklarini belirtti.

Kaynak: İHA