ADÜ Hemsirelik Bölümü Mezunlari Bulusuyor Paneli Gerçeklesti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hemsirelik Fakültesi’nin mezunlari izleme ve degerlendirme etkinlikleri kapsaminda gerçeklesen ADÜ Hemsirelik Bölümü Mezunlari Bulusuyor isimli panel çevrimiçi olarak gerçeklesti.

ADÜ Hemsirelik Bölümü Mezunlari Bulusuyor Paneli Gerçeklesti


Mezunlari Izleme ve Degerlendirme Komisyonu Baskani Doç. Dr. Seher Sarikaya Karabudak koordinatörlügü ve moderatörlügünde gerçeklesen panelde, Hemsirelik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yelda Özsunar’in açilis konusmasinin ardindan Hemsirelik Fakültesi tanitim videosu gösterimi yapildi. Panelde konusmaci olarak Erzurum Teknik Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölümü Halk Sagligi Hemsireligi AD Dr. Ögr. Üyesi Nilüfer Yildirim, ADÜ Hastanesi Yenidogan Yogun Bakim Ünitesi Anne Sütü ve Egitim Hemsiresi Uzman Hemsire Funda Güler, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölümü Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Hemsireligi AD Ars. Gör. Dr. Selda Ates Besirik, Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Arastirma Hastanesi Anestezi Yogun Bakim Sorumlu Hemsiresi Feride Koluaçik, ADÜ Hemsirelik Fakültesi Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hemsireligi AD Ars. Gör. Süleyman Ümit Senocak ve ADÜ Hastanesi Bashekimlik Planlama Ünitesi Yönetici Asistani Uzm. Hemsire Hüseyin Emre Yasar yer aldi.

Lisans egitimi sürecindeki deneyimlerini ve meslek yasaminda ADÜ Hemsirelik Bölümü’nden mezun olmanin avantajlarini dinleyiciler ile paylasan konusmacilar, akademik ve klinik mesleki deneyimlerinde nasil bir süreçte yol aldiklarini katilimcilara aktardilar. Panel, Hemsirelik Fakültesi ögretim üyelerinin ve mezunlarin katki ve geri bildirimlerinin ardindan katilimcilara tesekkür belgelerinin verilmesi ve Mezunlar Dernegi kurma yönündeki çalismalarin sürdürülmesi amaciyla farkli etkinliklerde bulusarak meslek birliginin gelistirilmesi dilekleriyle sona erdi.
Kaynak: İHA