Dünyaca Ünlü Kaputas Plaji'ndaki Yogunluk Drone Ile Görüntülendi

Kas Belediye Baskani Mutlu Ulutas: 'Ilçe olarak 61 bin nüfusa sahibiz ama nüfusumuzun 56 kati yogunluga sahibiz'.

Antalya'nin Kas ilçesindeki dünyaca ünlü Kaputas Plaji, Kurban Bayrami tatili dolayisiyla yerli ve yabanci turistlerin akinina ugradi.

Ilçedeki otel ve villalarda doluluk orani yüzde 100'e ulasti. Kas ilçesi ile Kalkan beldesi arasindaki güzergahta trafik yogunlugu olustu. Yogunluk drone ile de görüntülendi.

Kas Belediye Baskani Mutlu Ulutas, AA muhabirine, ilçenin dogasi, tarihi ve deniziyle yerli ve yabanci turistlerin odaginda oldugunu söyledi.

Ilçenin bayramda da tatil için tercih edilen önemli bir destinasyon oldugunu vurgulayan Ulutas, "Ilçe olarak 61 bin nüfusa sahibiz ama nüfusumuzun 5-6 kati yogunluga sahibiz. Bu yogunluga karsi Kasli esnafimiz, Belediyemiz, güvenlik güçlerimiz, gelen misafirlerin rahatligi, huzuru ve memnuniyeti için gereken hassasiyeti gösteriyor. Kas Belediyesi, bu duruma hazirlikli ve günün her saati çalismalarini sürdürüyor." diye konustu.

Kas'taki halk plajlarinin kapasitelerini artirdiklarini anlatan Ulutas; Patara, Kaputas, Incebogaz, Akçagerme'de misafirlerin plajlardan ücretsiz istifade edebildiklerini bildirdi.

Ulutas ilçenin masmavi, tertemiz, denizi ile tabiat harikasi Sütlegen ve Gömbe yaylalarina da sahip oldugunu dile getirdi.

Adana'dan Kas'a tatile gelen Aydin Ceviz de ilçeyi, denizi ve sahilleriyle çok begendiklerini söyledi.
Kaynak: AA