Trabzon Büyüksehir Kardes Belediyelerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Trabzon Büyüksehir Belediyesi, kardes belediyelerine bir yenisini daha ekledi. Büyüksehir, Van’in Tusba Belediyesinin ardindan Gevas Belediyesi ile de ‘Kardes Belediye’ oldu.

Trabzon Büyüksehir Kardes Belediyelerine Bir Yenisini Daha Ekledi
Trabzon Büyüksehir Belediyesi, ‘Kardes Belediye’ projesine verdigi önem dogrultusunda çalismalarina devam ediyor. Geçtigimiz günlerde Van’in Tusba Belediyesi ile kardeslik ilan eden Büyüksehir Belediyesi, ardindan da Gevas Belediyesi ile kardes belediye oldu. Van’a giden Trabzon Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Murat Öztürk, Yapi ve Kontrol Sube Müdürü Akin Zafer Dileberoglu, Etüd ve Projeler Sube Müdürü Ömer Çiçek, Kontrol Abdulgaffar Dener ile Gevas Belediye Baskani Murat Sezer ve ilgili teknik personel bir araya gelerek gerçeklestirilecek projelerle ilgili istisarelerde bulundular.

Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, kardes belediyelere her geçen gün yenilerinin eklenmesinden memnuniyet duydugunu belirterek, “AK Parti Genel Merkezimizin, teknik ve ekonomik olarak iyi durumda olan belediyelerin diger ilçe ve belde belediyelerine araç-gereç, proje ve teknik destegin yapilmasini öngördügü ‘Kardes Belediye Projesi’ni çok önemsiyoruz. Bu dogrultuda Van’nin Tusba Belediyesinin ardindan Gevas Belediyesi ile de kardes belediye olmaktan mutluluk duyuyorum. Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani seçilmeden önce Van Valiligi görevini yürüttüm. Güzel günler geçirdigim bir sehir. Hala görüstügüm dostlar edindim. Van’in Tusba ve Gevas belediyeleri ile kurdugumuz kardeslik köprüsü hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Gevas Belediye Baskani Murat Sezer ise "Van’da Valilik görevi yaptigi sirada gönüllerde taht kuran Trabzon Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Murat Zorluoglu’nun bizleri unutmadigi, bizlerin de onu unutamadigi kardeslik köprüleri ile ortaya çikmaktadir. Sayin Baskanimiz Zorluoglu’nun Van’a yaptigi hizmetleri unutmak mümkün degildir. Su an Trabzon Büyüksehir Belediyesi ile kardes belediye olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" seklinde konustu.

Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu’nun bilgi ve tecrübelerinden faydalanacaklarini belirten Baskan Sezer, "Fen Isleri Daire Baskanimiz Murat Öztürk’ü agirlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisi TOKI’de çok önemli islere imza atti. Güneydogu Bölgemizin birçok ilinde Sayin Öztürk’ün imzasi vardir. Gevas ilçemizde de saha incelemeleri yapiyoruz. Ilçemize kazandirilacak eserler için Baskanimiz Murat Zorluoglu basta olmak üzere ekibine tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA