Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Bozkurt Belediyesi Ile Protokol Yeniledi

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Bozkurt Belediyesi ile her yil imzaladigi saglik protokolünü bu yil da yeniledi. Imzalanan protokolle belediye çalisanlari ve birinci derece akrabalari olan anne, baba, es ile çocuklari muayene ve tetkiklerde geçerli indirimlerden faydalanabilecek.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Bozkurt Belediyesi Ile Protokol Yeniledi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Bozkurt Belediyesi ile imzaladigi belediye çalisanlarini kapsayan indirimli saglik protokolü 2021 yili Temmuz ayindan itibaren bir yil geçerli olacak. Söz konusu indirim protokolünün her iki tarafa da hayirli olmasini dileyen Bozkurt Belediye Baskani Ecz. Birsen Çelik; Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nin Bozkurt’a ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Bu protokol ile çalisanlarimiz ve birinci derecedeki yakinlari indirimli saglik hizmeti alabilecek, her iki tarafa da hayirli olmasini diliyorum" dedi.



Özel Denizli Cerrahi Hastanesi adina Baskan Ecz. Çelik’i ziyaret eden Kurumsal Iletisim ve Pazarlama Birimi Sorumlusu Zeliha Sit protokolü imzaladi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi söz konusu protokolü resmi sosyal medya hesaplari ve internet sitesi üzerinden duyurdu.
Kaynak: İHA