Gençlerin Ders Çalisma Yeri Karaköprü Okuma Evi Oldu

Karaköprü Belediyesi’nin egitime kazandirdigi okuma evleri sinavlara hazirlanan ve ders çalisan gençlerin ugrak yeri haline geldi.

Gençlerin Ders Çalisma Yeri Karaköprü Okuma Evi Oldu
Karaköprü Belediyesinin egitime katki saglamak amaciyla ilçeye kazandirdigi okuma evleri ile halk kütüphanesi sinavlara hazirlanan ve sakin bir ortamda ders çalismak isteyen ögrencilerin ugrak yeri oldu. Atakent, Esentepe, Seyrantepe ve Dogukent mahallelerindeki okuma evine gelen ögrenciler temiz ve sessiz bir ortamda ders çalisma firsati bulurken, bu hizmeti kendilerine sunan Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’ye tesekkür ettiler.

ALES, KPSS, TUS, YDS gibi sinavlara hazirlanmak için okuma evlerinde ders çalismayi seçen ögrenciler burada sessiz bir ortamda ders çalisirken, ücretsiz internet hizmetinden de faydalanarak ders videolari izleyebiliyorlar. Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli Karaköprü’de kütüphane ve gençlerin ders çalisma ortami eksikligini gidermek adina su ana kadar 4 mahalleye okuma evleri kazandirdiklarini dile getirirken, gelecegin büyükleri olarak ülkeyi sekillendirecek olan gençlerin buralardan faydalanmasindan mutluluk duyduklarini kaydetti.

Baydilli, “Biz yerel yöneticiler olarak ilçemizi daha güzellestirmek için çalisirken bir yandan da gençlerimizin egitimine de katki saglamak istiyoruz. Bu dogrultuda her mahallemize okuma salonu kazandirma hedefimiz var. Esentepe, Seyrantepe, Dogukent ve Atakent mahallelerimizde faaliyete koydugumuz okuma salonlarinda gençlerimiz gelip ders çalisiyor ve sinavlara hazirlaniyor. Insallah diger mahallelerimizde de okuma evi kazandirmak için çalismalarimiz olacak. Tüm ögrencilerimize derslerinde ve sinavlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Karaköprü Belediyesi okuma evleri ve halk kütüphanesi 08.00 -17.00 saatleri arasinda gençlere hizmet veriyor.
Kaynak: İHA