Ceylan Karavil Park AVM Ziyaretçileri Sinema Ile Bulustu

Bünyesinde barindirdigi ulusal ve uluslararasi markalarla, Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölgesinin en büyük alisveris merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, normallesme adimlari çerçevesinde ziyaretçilerini bugün itibari ile sinema salonlariyla bulusturmaya basladi.

Ceylan Karavil Park AVM Ziyaretçileri Sinema Ile Bulustu
Karavil Grup ve Ceylan Grup ortakliginda hayata geçen, kiralama ve yönetimi ENS Danismanlik tarafindan yapilan bölgenin bulusma noktasi haline gelerek ve her yil milyonlarca ziyaretçiyi memnuniyetle agirlayan Ceylan Karavil Park AVM, normallesme döneminde birbirinden farkli etkinliklerle ve kültürel, sanatsal alanlarda deneyimleri ziyaretçilerine sunarak Diyarbakir ve bölgenin çekim noktasi olmaya devam ediyor. Bugünden itibaren ise sinema severleri uzun bir aradan sonra filmlerle yeniden bulusturan Ceylan Karavil Park AVM’de gün boyu belirlenen salonlarda ücretsiz sinema keyfine ulasma sansi tanidi.

Sinemalarinin uzun bir aradan sonra tekrar bugün faaliyete geçmesinin mutlulugunu yasayan Ceylan Karavil Park AVM yetkilileri, mutluluklarina ortak olmak için tüm bölge halkini sinemalarina davet ediyor.
Kaynak: İHA