Alanya'da Kurbanlik Satis Ve Kesim Yerleri Belli Oldu

Alanya Belediyesi, yaklasan Kurban Bayrami öncesi belirlenen kurbanlik satis ve kesim yerleri ile ilgili son hazirliklarini tamamladi.

Alanya'da Kurbanlik Satis Ve Kesim Yerleri Belli Oldu
Yaklasan Kurban Bayrami öncesi Alanya Belediyesi’nce yürütülen çalismalar hakkinda bilgi veren Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin denetiminde bu yil 4 ayri noktada kurbanlik satisi ve kurban kesim hizmeti verilecegini söyledi.



Kurbanlik hayvan satislari basladi

Kurbanlik hayvan satislarinin belirlenen noktalarda basladigini belirten Baskan Yücel, “4 ayri noktada Merkez Oba Mahallesi Karakocali Tünel Üstü, Konakli Menderes Bulvari, Mahmutlar Sanayi Sitesi alti, Demirtas Yenidamlar Cami yaninda olmak üzere 4 ayri noktada kurbanlik satis hizmeti verecegiz. Kurbanlik hayvan satislari baslamistir. Satis noktasindaki tüm hayvanlar veteriner hekimler tarafindan gerekli kontrolleri yapilmaktadir. Halkimiz güvenle alisverislerini yapabilirler” dedi.



“Kurban kesimi için randevu sistemi uygulamasi bu yil da devam edecek”

Alanya Belediyesi olarak bu yil da randevu sistemi ile 4 ayri noktada ücretsiz kurban kesim hizmeti vereceklerini ifade eden Baskan Yücel, “Her yil oldugu gibi, Kurban Bayrami’nin birinci ve ikinci günü 4 noktada ücretsiz kurban kesim hizmeti verecegiz. Doguda Mahmutlar, batida Payallar ve merkezde Esgilik Dügün Salonu ile Gazipasa Dolmus Duraginda kurban kesimi için son hazirliklarimizi sürdürüyoruz. Bu yil belediyemizin gerçeklestirecegi ücretsiz kurban kesim hizmetimizi geçen yil COVID-19 pandemisi dolayisiyla ilk defa uyguladigimiz randevu sistemi ile gerçeklestirecegiz. Simdiden tüm halkimizin kurban bayramini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA