Baskan Öztürk Açiklamasi 'Ekiplerimiz Her Daim Görev Basinda Olacak'

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, Kurban Bayrami öncesi Tasova Hayvan Pazari’ni ziyaret ederek hem kurbanlik alan hem de satan vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Öztürk Açiklamasi 'Ekiplerimiz Her Daim Görev Basinda Olacak'
Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, Kurban Bayrami öncesi Tasova Hayvan Pazari’ni ziyaret ederek hem kurbanlik alan hem de satan vatandaslarla bir araya geldi. Tasova’nin Kurban Bayrami’na hazir oldugunu belirten Baskan Öztürk, "Ekiplerimiz her daim görev basinda olacak" dedi.

Tasova Hayvan Pazari, bayrama kisa süre kala kurban alisverisi yapmak isteyen vatandaslari bekliyor. Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk de bayram öncesi Tasova Hayvan Pazari’ni ziyaret etti. Küçükbas ve büyükbas alim satimi yapan vatandaslarla bir araya gelen Baskan Bayram Öztürk, hayirli isler diledi, vatandasla sohbet etti. Hijyenik bir ortamda alisveris yapilmasi için Tasova Hayvan Pazari’nda çalismalarin ve denetimlerin her gün yapildigini belirten Baskan Öztürk, buradaki hayvanlarin oldugu alaninda da incelemelerde bulundu.

Maske, mesafe ve hijyen kuralinin göz ardi edilmemesi gerektigine dikkat çeken Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk vatandaslarin, hijyenik bir ortamda Kurban Bayrami’ni geçirmeleri için Tasova’da gerekli bütün hazirliklarin tamamlandigini söyledi.

Tasova Belediyesi ekiplerinin de bayram süresince görev basinda olacagini vurgulayan Baskan Bayram Öztürk, denetimlerin de araliksiz sürecegini söyledi.

Baskan Öztürk, "Ekiplerimiz, denetimsiz ve kontrolsüz kurban kesimine izin vermeyecek. Ayrica pandemi kurallarina uyulmasi da saglanacak. Herhangi bir olumsuzlugun yasanmamasi adina vatandaslarimizin, görevlilerin yapacagi uyarilari dikkate almalari son derece önemli" ifadelerini kullandi.

Tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni simdiden kutladigini belirten Baskan Öztürk, "Bu bayrami, pandemi kurallarina uyarak, sevdiklerimizle yan yana geçirecegiz. Herkese mutlu bayramlar diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA