Ayvalik'ta Belediye Çalisanlarina Çifte Bayram

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Ayvalik Belediyesi, 515 personelini ilgilendiren “Maas Ödeme Protokolü” en yüksek teklifi veren Akbank ile imzalandi. Anlasmaya göre, üç yillik protokol karsiligi ödeme maaslariyla birlikte çalisanlarin hesaplarina yatirildi.

Ayvalik'ta Belediye Çalisanlarina Çifte Bayram
Güzel Ayvalik Ltd. Sti. ile Akbank arasinda maas ve diger her türlü ödemelerinin banka araciligiyla yapilmasina iliskin, 3 yillik “Maas Ödeme Protokolü” yapildi. Protokol, Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, Ayvalik Belediyesi Baskan Yardimcisi Erkan Karasu, Güzel Ayvalik Ltd. Sti. Müdürü Zafer Abdi Gökçen, Akbank Ayvalik Sube Müdürü Ibrahim Duman ile Belediye-is Sendikasi Bas Temsilcisi Macit Kurul’un katilimiyla Ayvalik Belediyesi baskanlik makaminda imzalandi.

Protokole göre üç yillik kisi basi promosyon ödemesi yapilacak. Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin promosyon ihalesine en yüksek teklifi vererek pandemi döneminde belediye çalisanlarina ekonomik katki sagladiklari için Akbank yönetimine tesekkür etti. Baskan Ergin, bundan sonraki süreçte birlikte çalisacaklari için mutlu oldugunu söyledi.

Maas ödeme protokolü 1 Temmuz 2021-1 Temmuz 2024 dönemini kapsayacak.

Öte yandan mevcut KHK kapsaminda çalisan ve ikramiyeye hak kazanan personelle birlikte, kadrolu isçi memur ve sözlesmeli personelin de geçmis döneme ait ikramiye alacaklari da ödendi.
Kaynak: İHA