Cumhurbaskani Erdogan, Rize'deki Sel Felaketine Iliskin Bilgi Aldi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeber'den bölgedeki duruma iliskin bilgi alan Cumhurbaskani Erdogan, yaralarin sarilmasi için devletin tüm imkanlariyla vatandaslarinin yaninda oldugunu belirtti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Rize'de siddetli yagisa bagli olusan sel ve heyelanlarla ilgili Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeber ile telefonda görüserek bölgedeki durum hakkinda bilgi aldi.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligindan yapilan açiklamaya göre Erdogan, görüsmede, sel ve heyelan nedeniyle hayatini kaybeden vatandaslara Allah'tan rahmet dileyerek Rize halkina geçmis olsun temennilerini iletti.

Bölgede yürütülen çalismalar hakkinda bilgi alan Cumhurbaskani Erdogan, yaralarin sarilmasi için devletin tüm imkanlariyla vatandaslarinin yaninda oldugunu belirtti.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum ile Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Cumhurbaskani Erdogan’in talimatiyla Rize'de sel ve heyelanin yasandigi bölgede temaslarini sürdürüyor.
Kaynak: AA