Beykoz'da Düzenlenen Anma Programinda 15 Temmuz Sehitleri Anildi

15 Temmuz hain darbe girisiminin engellenmesinin 5’inci yil dönümünde Türkiye’nin dört bir yaninda çesitli etkinlikler gerçeklestiriliyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde o gece yasananlari unutturmamak amaciyla Beykoz Belediyesi de anma programi düzenledi.

Beykoz'da Düzenlenen Anma Programinda 15 Temmuz Sehitleri Anildi


15 Temmuz Sehitler Meydani’nda düzenlenen programa Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin, emniyet mensuplari, sehit yakinlari, gaziler ve vatandaslar katildi.

Program, sergi açilisinin yani sira Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslarken Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in millete seslenisinin gösterimiyle devam etti. Programda Seyfullah Kartal’in siir dinletisi ve Yücel Arzen de konser gerçeklestirdi. Törende 15 Temmuz hain darbe girisiminin unutturulmamasi gerektigine dikkat çekildi. Vatandaslarin ilgi gösterdigi etkinlige katilanlarin duygulandigi görüldü.



Beykoz’da düzenlenen 15 Temmuz etkinligine katilan Emrullah Usta, "Memleketimiz için o gün kara bir geceydi, suanda bile o geceyi halen yasiyorum, çünkü o gece ailemle beraber Kavacik’a gittik. Su anda tüylerim diken diken. Türk milleti böyle durumlara geçit vermez, insallah bir daha olmaz." dedi.

Etkinlige katilan Seyit Ali Alvaci ise, "O günlerde çok sikinti çektik ama bugün çok mutluyuz, bu güzel günleri gördügümüz için sükürler olsun. Vatan ve millet geçilmez." dedi.

Kaynak: İHA