Tenis Kortu Genç Sporculari Bekliyor

Adiyaman’in Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapimi tamamlanan Tenis Kortu genç sporculari bekliyor.

Tenis Kortu Genç Sporculari Bekliyor
Gençlerin sportif faaliyetlerine yönelik açilan Tenis Kortu ilçe protokolünün katildigi açilis töreniyle hizmet vermeye basladi.

Tenis Kortunun açilisinin ardindan Kaymakam Abdil Koç ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Halil Tunçmen Tenis Kortu ve yil boyunca okulda ögrenciler tarafindan yapilan robotik çalismalar, masa tenisi, moda tasarim ve grafik tasarim çalismalarini inceledi.

Kaymakam Abdil Koç ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Halil Tunçmen, gençlerin kisisel ve fiziksel gelisimlerine katki saglayan sportif faaliyetlere yönelik yatirimlarin artirilmasi gerektigini belirterek Okul Müdürü Enver Yilanli’ya tesekkür etti.

Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programa, Kaymakam Abdil Koç, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Halil Tunçmen, Kahta Belediye Baskan Yardimcisi Rojda Selçuk, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Mehmet Türk, Mesut Çoskun ile Okul Müdürleri katildi.

Kaynak: İHA