Siirt Valisi Hacibektasoglu, Sporcularla Ok Firlatti

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu Gençlik Merkezini ziyaret ederek sporcularla beraber ok firlatti.

Siirt Valisi Hacibektasoglu, Sporcularla Ok Firlatti
Vali Hacibektasoglu, Gençlik Genel Müdür Yardimcisi Muhammet Ecevit Carti ile birlikte Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi’ne ziyarette bulundu. Gençlik Merkezi’ndeki kurslari gezen Vali Hacibektasoglu, Gençlik Merkezi Müdürü Nesim Toprak ve diger yetkililerden kurslar hakkinda bilgi aldi.

Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Hacibektasoglu, Gençleri aydinlik bir gelecege hazirlamak ailelerin ve devletin öncelikli hedefi oldugunu dile getirdi. Vali Hacibektasoglu, “Bu kapsamda merkezde düzenlenen spor, kültür ve sanat faaliyetleri gençlerimizi kötü aliskanliklardan ve bagimliliklardan korumanin en güzel yoludur. Bu amaçla devletimiz özellikle son yillarda gerçeklestirdigi birçok spor yatirimi ile gençlerimizin aydinlik gelecegine isik tutmaktadir. Bu vesile burada egitim gören gençlerimize saglikli ve basarili bir gelecek diliyorum” dedi.

Ziyaret, Gençlik Merkezinde kurslara katilan gençlerle çekilen hatira fotograf ile sona erdi.
Kaynak: İHA