(ÖZEL) Okulun Köpegi Kayboldu, Ögrenciler Her Yerde Onu Ariyor

Afyonkarahisar’da 2 yildir ilkokul ögrencilerin adeta maskotu haline gelen Jesi isimli köpek kayboldu. Jesi’nin kaybolduguna çok üzülen ögrenciler simdi her yerde onu ariyor.

(ÖZEL) Okulun Köpegi Kayboldu, Ögrenciler Her Yerde Onu Ariyor
Afyonkarahisar Dörtyol Mahallesi TOKI Mevlana Ilkokulu’na, iki yil önce hayirsever bir vatandas tarafindan çocuklara hayvan sevgisi asilanmasi amaciyla egitimli bir golden cinsi köpek hediye edildi. Ögrencilerin ismini Jesi koydugu köpek, adeta çocuklarla birlikte derse giriyor, çocuklarla birlikte teneffüse çikiyordu. Kisa sürede okulun maskotu haline gelen ve hatta pandemi döneminde okullarin kapali oldugu günlerde bile ögrenciler okula geliyor Jesi ile oynuyor, ondan hiç kopamiyorlardi. Ancak iki hafta önce Jesi ortadan bir anda kayboldu. Hiçbir zaman okuldan ayrilmayan egitimli köpegin çalindigindan süphelenen ögrenciler simdi her yerde onu ariyor.

"Köpegimizi çok seviyordum, çok sirindi"

Her yerde köpeklerini aradiklarini, ancak bulamadiklarini belirten 2. sinif ögrencisi Buglem Boy, “Köpegimizi çok seviyordum, çok sirindi. Köpegimizi çok aradik, ama bulamadik. Köpegimizi geri istiyoruz. Köpegimizi çok seviyoruz, biran önce bulunmasini istiyoruz” dedi.

Baska bir ögrenci Ela Dogan ise Afyon Valisi Gökmen Çiçek’ten yardim isteyerek, “Köpegimiz vardi, adi Jesi. Onunla teneffüslerde oynuyorduk. Köpegimiz kayip oldu. Köpegimizi çok aradik ama bulamadik hiçbir yerde. Biran önce köpegimizin bulunmasini istiyoruz. Vali amca yardim edin bize” diye konustu.

Kaynak: İHA