Medya, Kültür Sanat Ve Turizm Bulusmalari Hatay'da Basladi

Kültür ve Turizm Bakanliginin katkilariyla, Kültür Sanat Muhabirleri Dernegi tarafindan düzenlenen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Bulusmalari” Hatay’da basladi.

Medya, Kültür Sanat Ve Turizm Bulusmalari Hatay'da Basladi
Kültür Sanat Muhabirleri Dernegi Baskani Ibrahim Göktemir, son iki yildir Kültür ve Turizm Bakanliginin katkilariyla Medya Kültür, Sanat ve Turizm bulusmalarini gerçeklestirdiklerini belirtti.

Hatay’in çok kültürel ve tarihi degeri oldugunu ifade eden Gökdemir, ”Hatay bu yönüyle gazetelerimizde, internet porttallarimizda yer almasi gerekmektedir. Bizler de Hatay’in bu degerlerini ön plana çikarmak için Kültür Sanat Muhabirleri Dernegi olarak buradayiz” dedi.

Hatay Büyüksehir Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Daire Baskani Nida Yilmaz da, “Ortak amacimiz ve hedefimiz tamamen Hatay’imizi tanitmaya yönelik bir çalisma" dedi.

Hatay Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen toplantiya, Basin Ilan Kurumu Hatay Sube Müdürü Halil Ibrahim Parlak, Hatay Birlik Vakfi Baskani Ihsan Aydeger’de katildi.

Medeniyetler sehri Hatay’in tarihi ve kültürel degerleri 3 gün sürecek programda gazeteciler tarafindan yerinde gezilip görülecek.
Kaynak: İHA