Kagit Gibi Ezilen Tankerden Cansiz Bedeni Yaklasik 2 Saat Sonra Çikarildi

Sakarya TEM Otoyolu’nda 1 otomobil, 1 tir ve 1 tankerin karistigi zincirleme trafik kazasinda tira adeta ok gibi saplanan tankerin sürücüsünün cansiz bedeni, sikistigi yerden yaklasik 2 saat süren çalismalar neticesinde çikarildi. Meydana gelen feci kazadan geriye, hayatini kaybeden sürücünün esyalari kalirken otoyolda araçlarin yolda kaldirilmasi için çalismalar sürdürülüyor.

Kagit Gibi Ezilen Tankerden Cansiz Bedeni Yaklasik 2 Saat Sonra Çikarildi
Kaza, TEM Otoyolu Sakarya geçisi Hendek ilçesi Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.G. idaresindeki 59 LT 217 plakali Dacia marka otomobil Ankara istikametinde seyir halindeyken tekerinin patlamasi neticesinde kontrolden çikarak bariyerlere çarpti. Ayni istikamette gelen ve yavaslayarak duran Ihsan Canpolat idaresindeki bir tavuk firmasina ait 10 ALN 14 plakali tira ise, arkasindan gelen Cevat Topçu (45) idaresindeki 35 AJ 3702 plakali tanker adeta ok gibi saplandi.

Meydana gelen kazada tanker sürücüsü adeta kagit gibi ezilen aracin içerisinde sikisti. Olayin haber verilmesi üzerine bölgeye Sakarya ve Düzce’den çok sayida itfaiye, saglik, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulasan ekiplerce, trafik kontrollü sekilde saglanirken araçta sikisarak hayatini kaybeden tanker sürücüsünün cansiz bedeni yaklasik 2 saatlik çalismalar sonrasinda çikartildi. Savci incelemesinden sonra Topçu’nun cansiz bedeni Hendek Ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Kazanin meydana geldigi bölgede olusan kilometrelerce araç kuyrugu ise havadan da görüntülendi. Hayatini kaybeden tanker sürücüsünden geriye kalan esyalar ise yürekleri sizlatti. Kaza sonrasi trafik kontrollü sekilde çift seritten saglanirken, kazaya karisan araçlarin yoldan kaldirilma çalismalari sürüyor.

Kaza anini anlatti

Öte yandan, TEM Otoyolunda bir kisinin öldügü sikismali trafik kazasinda tankerin adeta ok gibi sapladigi tirin soförü Ihsan Canpolat, kaza anini anlatti. Önündeki otomobilin tekerinin patlamasi neticesinde duran ve otomobile yardim etmek için tirdan indigini belirten Canpolat, “Önümdeki otomobil lastigi patlamasi sonrasinda bariyerlere vurdu ve sag serit ile emniyet seridini kapatti. Haliyle sol tarafa geçemedim araç yogunlugundan dolayi bende arkasinda durmak zorunda kaldim. Bu arada bende tirdan indim ve tekeri patlayan araca yardim edeyim dedim ardindan bende yoluma gideyim. Ben araca yardim ederken bir kiside tirin arkasina geçerek trafigi yönlendirmek için çalisiyordu. Tanker onu da görmedi ve benim tirima arkadan çarpti” dedi.

Kaynak: İHA