Enuygun'dan Araç Kiralama Hizmeti

Enuygun, gidecegi yerde özgürce seyahat edip yeni yerler kesfetmek isteyenler için uçak ve otobüs yolculugundan sonra simdi de araç kiralama hizmetini hayata geçirdi.

Enuygun açiklamasina göre, uçak ve otobüs yolculuklarinin yani sira araç kiralayarak tatilini kolaylastirmak isteyenler için yüzlerce farkli marka ve model aracin yer aldigi Enuygun araç kiralama hizmeti devreye girdi.

Enuygun araç kiralama hizmeti ayni zamanda ücretsiz iptal ve degisiklik hakki da sagliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Enuygun Ticaret Müdürü Orkun Özkan, Türkiye’nin birçok sehrinde yüzlerce marka ve farkli modelde aracin arasindan online araç seçimi yapilabilen araç kiralama hizmetinin kullanima açildigini belirtti.

Özkan, “Kullanicilarimiz özellikle uçak yolculuklari sonrasi gittikleri yerlerde araç kiralayarak kolayca seyahat etmek istiyordu. Bu amaçla biz de birçok araç kiralama firmasinin ve yüzlerce araç modelinin yer aldigi Enuygun Araç Kiralama sayfasini hizmete açtik. Buradan diledikleri marka otomobil ile manuel ya da otomatik vites seçeneklerinden birini seçerek araci kolayca kiralayabilirler. Üstelik araçlarini aldiklari yere de birakmak zorunda degiller. Örnegin, Bodrum Havalimani’ndan araci kiralayip Dalaman’da birakabilirler. Ya da ayni sekilde Trabzon’dan araci kiralayip Samsun’da ya da Ordu’daki ofise birakabilirler” ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA