Baskan Bilgin'den Birlik, Beraberlik Ve Dayanisma Yemegi

Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, ilçedeki yerel yöneticiler arasinda birlik, beraberlik ve dayanismanin pekistirilmesi amaciyla yemek verdi.

Baskan Bilgin'den Birlik, Beraberlik Ve Dayanisma Yemegi
Manisa’nin Saruhanli ilçesinde yerel yöneticilerle bir araya gelen Belediye Baskani Zeki Bilgin, birlik ve beraberlik mesajlari verdi. Baskan Bilgin, yemegin ardindan yaptigi konusmada, pandemi sartlarindan dolayi yerel yöneticilerin bu tür etkinliklerde uzun süredir bir araya gelemediklerini ifade etti.

Korona virüs salginindan dolayi dünyanin zor bir süreçten geçtigini dile getiren Bilgin, "Bu süreçte adeta hayat durdu. Ancak biz durmadik. Hizmetlerimizi aksatmadik. Ilçemizin dört bir yaninda yatirimlarimiz devam ediyor. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa biz orada olduk. Belediyecilik alaninda tüm imkanlarimizi seferber ederek halkimizin ve ilçemizin beklentilerine cevap verdik.31 Mart 2019 tarihinde yapilan seçimlerin üzerinden 2 yili askin süre geçti. 60 aylik görev süremizin 27’inci ayini bugün itibariyle tamamliyoruz. Geride kalan 27 aylik süre içinde bizler Saruhanlimiz için onlarca yatirim ve hizmeti hayata geçirdik. Önümüzde 33 ay gibi uzun bir süre var. Bu süre içinde de yine yatirim ve hizmetlerimiz artarak devam edecek. Üzerimizde tasidigimiz bu agir yükün bilinciyle, vatandaslarimizin istek ve beklentilerine uygun olarak hazirladigimiz projelerimizle, Sizlerden aldigimiz destekle, isimiz hizmet olacaktir. Makam sevdalisi olarak degil, hizmet sevdalisi olarak, milletin hizmetkari olarak, iyi ve kötü günde halkimizin yaninda olmaya gayret edecegiz. Ilçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayisiyla, sevgiyle, hosgörüyle Saruhanlimizi hak ettigi güzelliklerle bulusturmaya devam edecegiz." dedi.

Yemekte, misafirlere canli müzik programi da gerçeklestirildi.

Sosyal Tesislerdeki havuzda düzenlenen yemege, Baskan Bilgin’in yani sira CBÜ Saruhanli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer, CHP Ilçe Baskani Hasan Levent, IYI Parti Ilçe Baskani Hüseyin Abaci, DP Ilçe Baskani Süleyman Çinar, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katildi.

Kaynak: İHA