Vali Epcim, Bayburt Markasina Tam Not Verdi

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, An Zentrum Bayburtspor lansmaninda Byburt69 enerji içecegiyle ilgili açiklamalarda bulundu.

Vali Epcim, Bayburt Markasina Tam Not Verdi
Vali Epcim lansman sonrasi stant alaninda enerji içecegini tadarak Bayburt markasina tam not verdi. Içerisinde glikoz surubu bulunmayan ve dogal seker ile üretilen enerji içecegine devlet olarak tam destek vereceklerini belirten Epcim, An Zentrum Yönetim Kurulu Baskani Muhammet Karaoglu’na da Bayburt’ta istihdami artirma yönündeki gayretleri içinde ayrica tesekkür etti.

Epcim yaptigi açiklamada, “Bugün Bayburtsporumuzun isim sponsorumuz An Zentrum Byburt69 içecegimizle bulusturmanin mutlulugunu yasiyoruz. Tüm Bayburtlular olarak da bir dünya markasi yapmis olmanin da mutlulugunu yasiyoruz. Enerji içecekleri hepimizin bildigi gibi çok tartismali bir alanda faaliyet sürdürmektedirler saglik açisindan çesitli elestirilerin oldugu bir içecek türüdür, âmâ bizim Bayburt’ta ürettigimiz yerli ve milli bir marka olan An Zentrum Byburt69 içecegin de glikoz surubu bulunmamaktadir.

Ayrica çok önemli ve degerli olduklarina inandigimiz helal sertifikasi alan enerji içecegidir bunu da çok önemsiyoruz. Bu markanin Bayburt’umuza çok önemli degerler katacagini düsünüyoruz biz çok degerli Üreticimiz girisimcimiz Muhammet Karaoglu beye bundan sonra devlet olarak yaninda olacagiz onun çalismalarini yakinen takip edecegiz ve onun basarili olmasi için sehrimizde istihdam olanaklarini arttirmasi için de gerekli destegi devlet olarak saglamis olacagiz. Ben basta Bayburtspora verdigi destek için An Zentrum Byburt69 Enerji içecegimize ve sahibi Muhammet Karaoglu’na tekrardan tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA