Türkiye Finans Hizli Finansman, IDC Türkiye'den Ikincilik Ödülü Aldi

Türkiye Finans Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardimcisi Fahri Öbek: 'Hizli Finansman ve Ödeme Platformu ile tüm bayilerimiz adeta birer banka subesi gibi çalismakta olup, çok çesitli bankacilik hizmetlerini fiziki sube veya çalisma saatlerine bagli kalmaksizin müsterilerimizin ihtiyaçlarinin dogdugu an ve yerde aninda sunuyoruz' 'Dijital alt yapisi ve kolayligi ile öne çikan Hizli Finansman ve Ödeme Platformu, yenilikçi yaklasimlarla sundugumuz açik bankacilik uygulamalarimizin basarili örneklerinden biri'.

Türkiye Finans Katilim Bankasi, IDC Financial Services Summit 2021'de "Hizli Finansman ve Ödeme Platformu" projesi ile ikincilik ödülüne layik görüldü.

Türkiye Finans'tan yapilan açiklamaya göre banka, bir ödülün daha sahibi oldu.

IDC Türkiye tarafindan düzenlenen IDC Financial Services Summit 2021’de Hizli Finansman ve Ödeme Platformu projesi ile Üye Isyeri ve Bayi Kanallarinda Finansal Çözümler kategorisinde ikincilik ödülü kazanan Türkiye Finans, müsterilerine ihtiyaç duyduklari hizmetleri banka subesine gerek kalmadan yer ve zamandan bagimsiz olarak sunuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Finans Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardimcisi Fahri Öbek, yerinde tüketici finansmani olarak tanimlanan ve sektörde bir ilk olan Hizli Finansman ve Ödeme Platformu ile bankacilik ihtiyaçlarini yer ve zamandan bagimsiz sube disina tasidiklarini belirterek sunlari kaydetti:

"Hizli Finansman ve Ödeme Platformu ile tüm bayilerimiz adeta birer banka subesi gibi çalismakta olup, çok çesitli bankacilik hizmetlerini fiziki sube veya çalisma saatlerine bagli kalmaksizin müsterilerimizin ihtiyaçlarinin dogdugu an ve yerde aninda sunuyoruz. Platformumuz minimum veri girisi gerektirmesi, otomatik yapilan istihbarat ve risk sorgulamalari, yapay zeka tabanli skorlama ile basvurularin dakikalar içerisinde degerlendirilmesi, dijital sözlesme onayi, otomatik rehin islemi gibi özellikler ile etkili bir müsteri deneyimi sunuyor.

Sadelestirilen ve otomatize edilen bayi edinim süreçlerimiz ile bayilerimizin sisteme katilma süreçleri de sektördeki örneklerine göre çok daha hizli ve pratik sekilde gerçeklesiyor. Dijital alt yapisi ve kolayligi ile öne çikan Hizli Finansman ve Ödeme Platformu, yenilikçi yaklasimlarla sundugumuz açik bankacilik uygulamalarimizin basarili örneklerinden biridir."

-Türkiye Finans, Türkiye genelinde Hizli Finansman bayilerini genisletmeye devam ediyor

Verilen bilgiye göre, Türkiye'de yirmiye yakin farkli sektörde faaliyet gösteren Hizli Finansman bayileri ile 2020 yilinda ekonomiye 1 milyar lira degerinde katki saglayan Türkiye Finans, Hizli Finansman ve Ödeme Platformu üzerinden tasit ve ihtiyaç finansmani, kredili cari hesap ve kredi karti basvurusu, sigorta teklifi ile fatura, aidat, finansman ve kredi karti ödemesi gibi farkli bankacilik hizmetlerini tek bir noktadan müsterilerine sunuyor.

Subelesmek yerine, egitimden sagliga, beyaz esyadan mobilyaya, elektronikten tasit sektörüne kadar farkli alanlarda faaliyet gösteren bayileri birer banka subesine dönüstüren Türkiye Finans, müsterilerinin bankaya gitmesine ve ek prosedürlerle ugrasmasina gerek kalmadan, onlara ihtiyaç aninda ihtiyacin dogdugu yerde çesitli finansman destekleri, basvuru ve ödeme kolayligi sagliyor.

Hizli Finansman ve Ödeme Platformu ile müsteri ve bayilerin yani sira ülke ekonomisine katki saglayan Türkiye Finans, sürekli gelistirdikleri alt yapi ve süreçler ile Türkiye’nin 12 bin farkli noktasinda müsterilerine yer ve zamandan bagimsiz, ayni noktadan hizli ve kolay erisilebilen bir müsteri deneyimi sunuyor. Banka, Türkiye genelinde Hizli Finansman bayilerini genisletmeye devam ediyor.

Banka, daha önce ayni proje ile Payment Systems Magazine tarafindan düzenlenen PSM Awards'ta katilim bankaciligi kategorisinde gümüs ödüle layik görülmüstü.

Kaynak: AA