Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk Eskisehir'e Geliyor

Milli egitim Bakani Ziya Selçuk, 10-11 Haziran tarihlerinde birtakim ziyaretler ve açilislar gerçeklestirmek üzere Eskisehir’e gelecek.

Bakan Selçuk’un Eskisehir programinda ilk olarak Eskisehir Valiligi’ne yapilacak ziyaret yer aliyor. Bu ziyaretin ardindan Selçuk, valilikte gerçeklestirilecek olan Bilim Sanat Merkezi Yapim Protokolü imza törenine katilacak. Imza töreninin arkasindan ise Sazova Türk Dünyasi Bilim Sanat Merkezi’nde yapilacak olan Yunus Emre Sergisi’nin açilisina katilacak olan Milli Egitim Bakani’nin bir sonraki duragi Dede Korkut Parki olacak. Park ziyaretinin ardindan Ak Parti Eskisehir Il Baskanligi’ni ziyaret edecek olan Bakan Selçuk, ziyaretinin ilk gününü Il Milli Egitim Müdürleri Toplantisi ile kapatacak.

Ziyaretin ikinci gününde ise Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, ilk olarak Eskisehir Anadolu Lisesi’ni ziyaret edecek. Sonrasinda Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçeklestirilecek olan “Anadolu Masallari Eskisehir Masal Evi” açilisina katilacak olan Ziya Selçuk’un programi bu açilis ile birlikte sona erecek.
Kaynak: İHA