Baskan Serkan Acar, Ögrencilerin Proje Heyecanina Ortak Oldu

Izmir’in Aliaga ilçesindeki Atatürk Ortaokulu ögrencileri, açilan bilim fuarinda projelerini sergilerken, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar da ögrencilerin heyecanina ortak oldu.

Baskan Serkan Acar, Ögrencilerin Proje Heyecanina Ortak Oldu
TÜBITAK 4006 Bilim Fuari kapsaminda Aliaga’daki Atatürk Ortaokulu ögrencileri, projelerini sergiledi. Ögrencilerin bilimsel bakis açisi edinebilmeleri, sunum becerilerinin gelismesi ve proje yapma asamalarini kavrayabilmeleri amaciyla düzenlenen fuarda, toplam 79 ögrenci birbirinden degerli projelerini katilimcilarla paylasti. Fuarda 25 projenin 9’u arastirma, 7’si inceleme, 9’u tasarim projesi olarak yer aldi. Fuarda 19 danisman ögretmen görev yapti.

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar da, ögrencilerin arastirma, tanitim, yazilim, bilisim ve daha birçok alanda hazirladigi projeleri inceledi. Siniflari tek tek gezen Baskan Serkan Acar, proje sahibi ögrencilerden de projeler hakkinda bilgi aldi.

Her birinin çok degerli çalismalar oldugunu belirten Baskan Serkan Acar, ögrencileri basarili çalismalarindan ötürü tebrik ederek basarilar diledi.
Kaynak: İHA