Konya'da Bisiklet Tamir Ve Bakim Istasyonlari Ilgi Görüyor

Konya Büyüksehir Belediyesi’nin Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsaminda sehrin farkli noktalarinda kurdugu bisiklet bakim ve tamir çadirlari 10 Haziran aksamina kadar bisiklet kullanicilarina ücretsiz hizmet vermeye devam edecek.

Konya'da Bisiklet Tamir Ve Bakim Istasyonlari Ilgi Görüyor
Konya Büyüksehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsaminda sehrin farkli noktalarina kurdugu bisiklet bakim çadirlari bisiklet severlerden ilgi görüyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, bisiklet sehri Konya’da farkindalik olusturmak ve bisiklet kültürünü artirmak için 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel çesitli etkinlikler gerçeklestirdiklerini ifade ederek, sehrin farkli noktalarinda hizmet veren ücretsiz bisiklet bakim çadirlarinin da bunlardan birisi oldugunu dile getirdi. Bisiklet konusunda her zaman Türkiye’ye örnek olacak uygulamalari hayata geçirdiklerini kaydeden Baskan Altay, sehrin farkli noktalarina kurulan bisiklet tamir çadirlarindan çok sayida bisiklet kullanicisinin yararlandigini söyledi.

Bisiklet tamir ve bakim çadirlarinda fren ayari, fren teli, pedal, lastik tamiratlari, zincir ve pedallarin yaglanmasi gibi hizmetler ücretsiz sunuluyor. Bisiklet bakim çadirlari 9 Haziran Çarsamba günü Balik Hali önünde, 10 Haziran Persembe günü de Sefik Can Kafem otoparkinda kurulacak.
Kaynak: İHA