Kayapinar Belediyesi'nden Çocuk Oyun Sokagi

Diyarbakir merkez Kayapinar ilçe Belediyesi, çocuklarin fiziksel ve zihinsel gelisimlerine yönelik oyun alanlarini artirmak amaciyla Peyas Mahallesi’ndeki atil bir alanda Çocuk Oyun Sokagi yapmaya basladi.

Kayapinar Belediyesi'nden Çocuk Oyun Sokagi
Kayapinar ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ünal Koç, bir ay önce yapimina baslanan ilçenin en büyük Çocuk Oyun Sokagi’ndaki çalismalari yerinde inceledi. Sokakta, basketbol, minyatür kale, masa tenisi, satranç alani, mini golf, geleneksel çizgi oyunlari, iki adet survivor parkurunun yer aldigi sokaktaki çalismalar hakkinda bilgi alan Kaymakam Koç, sokagin en kisa sürede tamamlanmasi için çalismalarin hizlandirilmasi talimatini verdi.

“Emegimiz sizin içindir”

Çocuklar için ilçeye bir oyun sokagi yapimina basladiklarini altini çizen Kaymakam Koç, “Bu oyun sokaginda çocuklarimiz güzel zaman geçirecekler. Çocuklar hem fiziken hem de ruhen kendilerini gelistirme imkani bulacaklar. Insallah mutlu bir toplum olusturmak için Kayapinar Belediyesi olarak bizler elimizden gelen her seyi yapacagiz. Emegimiz sizin içindir. Parkimizi çok kisa bir süre içerisinde tamamlayarak, çocuklarimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Kaymakam Koç, oyun sokaginda incelemelerde bulunurken, yanina gelen vatandaslarla bir süre sohbet ederken, vatandaslar da, oyun sokagindan dolayi Kaymakam Koç’a tesekkür ederek, oyun sokagi sayisinin artirilmasini talep etti.
Kaynak: İHA