Aydinlikevler Mahallesi Alt Yapi Ve Üst Yapi Çalismalari Ile Yenileniyor

Ilçenin dört bir yaninda vatandasa hizli ve kaliteli hizmet sunmak adina gece gündüz çalisan Melikgazi Belediyesi, Aydinlikevler Mahallesinde alt yapi çalismalarini tamamladigi yerlerde üst yapi çalismalarina basladi.

Aydinlikevler Mahallesi Alt Yapi Ve Üst Yapi Çalismalari Ile Yenileniyor
Melikgazi Belediyesi, ilçedeki yol yenileme, yaya yolu, bisiklet yollari, yama asfalt, kavsak, peyzaj ve agaçlandirma gibi üst yapi çalismalari ile ilçeyi güzellestiriyor.

Melikgazi’nin ihtiyaçlari arasinda olan ulasim için birçok yatirim yaptiklarini vurgulayan Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, "Bu alanda yayalar için kaldirimlar ve otopark alanlari, orta refüj yenileme ve yesil alanlar olusturuluyor. Sonrasinda asfaltlama çalismalari yapilmaya baslandi. 450 metre uzunlugunda 20 metre genisliginde olan yola 3250 ton alt yapi malzemesi kullanilacak. Ekiplerimiz ilçemizin muhtelif yerlerinde alt-yapi ve üst-yapi çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Alt yapi çalismalari tamamlanan yerlerde asfalt, sert zemin, kilitli parke çalismalarini tamamliyoruz. Amacimiz sehrimizin alt-yapi ve üst-yapi çalismalarini tamamlayip, Melikgazi’mizi daha modern bir ilçe haline getirmektir. Hamdolsun alt yapisi biten bölgelerimizde hizli bir sekilde üst yapi çalismalarini baslayip bitiriyoruz. Bu çalismalar esnasinda hemsehrilerimiz olumsuz etkileniyorlar, bu konuda da hemsehrilerimizden sabir göstermelerini istiyoruz. Bütün amacimiz daha güzel bir Melikgazi’de yasamak içindir’’ dedi.

Kaynak: İHA