Vali Gül Araban'da Çocuk Kitap Kafe Açilisini Yapti

Gaziantep Valisi Davut Gül Araban Kaymakamligini ziyaret etti. Çocuk Kitap Kafe açilisini yapti. Kaymakamlikça hayata geçirilen projeleri inceledi.

Vali Gül Araban'da Çocuk Kitap Kafe Açilisini Yapti
Gaziantep Valisi Davut Gül, Araban kaymakamligini ziyaret etti. Vali Gül ziyaret sirasinda kaymakamlik makaminda kol protezi takilan kulak ameliyati yapilan ve göz yapilarak sagligina kavusan çocuklarla sohbet etti. Saglik durumlarini hakkinda bilgi alan Vali Gül, Kaymakam Abdulhamit Mutlu tarafindan ilçede ilk olarak hazirlanarak hayata geçirilen ilk Çocuk Kitap Kafe’sinin resmi açilisini yaparak kitap kafe’de kitap okuyan çocuklarla da sohbet etti. Çocuklarla birlikte canli müzik dinleyen Vali Gül kaymakamlik tarafindan hayata geçirilen Türkiye genelinde örnek olan projeleri yerinde inceledi. Projeler hakkinda Kaymakam Abdulhamit Mutlu’dan bilgi aldi.

Vali Gül, Araban Kaymakamligi Çocuk Kitap Kafe açilisinin ardindan Kaymakam Mutlu ve beraberindeki heyet ile Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi, Araban Kaymakamligi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü tarafindan yürütülen ve Araban SYDV tarafindan desteklenerek Türkiye genelindeki ilk ve örnek proje olarak hayata geçirilen projelerin teshir salonu ile Sosyal Firin, Sosyal Market, Araban Gençlik Merkezi insaati, Yetim Gülerse Dünya Güler projesi kapsaminda ziyaretlerde bulundu.

Vali Gül, Araban Kaymakami Abdulhamit Mutlu’ya ilçedeki görev süresi içerisinde hayata geçirdigi projeler için tesekkür ederek ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA