Seyhan'da Kurban Satis Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Seyhan Belediyesi, Kurban Bayrami öncesinde kurban satis ve kesim yerlerini belirledi.

Kurban Bayrami öncesi halkin temiz, saglikli hijyenik bir ortamda kurban alabilmesi için gerekli hazirliklari yapan ve önlemleri alan Seyhan Belediyesi tarafindan belirlenen kurban satis ve kesim yerleri söyle:

Kurbah satis yerleri: Yesilyurt Mahallesi Evren Sitesi yani, Fevzipasa Mahallesi Semt Pazari yani tren yolu, 2000 Evler Mahallesi Gülen Özkan Camii karsisindaki bos arsa, Fatih Mahallesi Büyüksehir Belediyesi Itfaiye yani, Emek Mahallesi Kapali Semt Pazari, Gürselpasa Mahallesi Kiyiboyu Semt Pazari yani, Mithatpasa Mahallesi Mithatpasa Bulvari havuz yani, Gülbahçesi Kapali Semt Pazari yani (top sahasi).

Kurban kesim yerleri: Yesilyurt Mahallesi Evren Sitesi yani, Pinar Mahallesi Semt Pazari, Gürselpasa Kiyiboyu Kapali Semt Pazari yani, Sakirpasa Kapali Semt Pazari, 2000 Evler Mah. Gülen Özkan Camii karsisi, Emek Mahallesi Kapali Semt Pazari, Fatih Mahallesi Büyüksehir Belediyesi Semt Pazari, Yesiloba Mahallesi Semt Pazari, Gülbahçesi Mahallesi Kapali Semt Pazari.

Ücretsiz kesim hizmeti

Seyhan Belediyesi, önceki yillarda oldugu gibi bu yil da kurban kesim hizmetini randevu sistemiyle ücretsiz olarak verecek. Dini kurallara uygun olarak gerçeklestirilecek ücretsiz kesim hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslar, Seyhan Belediyesi tarafindan Kurban Bayrami öncesinde ilan edilecek telefon numarasindan randevu alarak kurbanlarini kestirebilecek.
Kaynak: İHA