LGS'den Tam Puan Alan Güngörenli Ögrenciye Tablet Ve Hediye Çeki

Güngören 75. Yil Ortaögretim Okulu’nda okuyan LGS’de tam puan alan ögrenciye Güngören Belediyesi tarafindan tablet ve hediye çeki verildi.

LGS'den Tam Puan Alan Güngörenli  Ögrenciye Tablet Ve Hediye Çeki


Geçtigimiz günlerde yapilan Liselere Geçis Sistemi(LGS) sonuçlari bu sabah açiklandi. Sonuçlarin açiklanmasinin ardindan Güngören 75. Yil Ortaögretim Okulu’nda okuyan bir ögrencinin tam puan aldigi bir diger ögrencinin ise tam puana yakin bir puan aldigini ögrenen Güngören Kaymakami Zeyit Sener ve Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir, ögrencilerin okuluna geldi. Tam puan alan Furkan Necip Dedeli tebrik edilerek hediyeleri takdim edildi.

Açiklamalarda bulunan Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir: “Bu okulda iki tane kardesimizin Türkiye birincisi olmasi ve bunun yaninda bu iki kardesimizin de devlet okullarindan bu basariyi elde etmesi bizim için ayri mutluluk verici bir durum, tebrik ediyoruz. Biraz önce de kaymakam bey ile de sohbet ettik. Hangi okulu tercih edecegini sorduk. Insallah bundan sonra da hayat boyu basarilar diliyoruz” seklinde konustu.



Güngören Kaymakami Zeyit Sener, “Ben emegi geçen bütün ögretmenlerimize, ögrencilerimize ilçe milli egitim müdürümüze tesekkür ediyorum. Hem Necip’i hem Mert’i ve ailelerini tebrik ediyorum. Uzun soluklu bir mücadelenin sonunda basariyi elde ettiler. Tekrardan bütün herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Sinavda birinci olan Furkan Necip Dedeli: “Basarimin sirri her zaman mutlu olmak. Çünkü eger ben moralimi bozarsam rakiplerim beni geçecekler diye düsündüm her zaman. Hedefim Çapa Fen Lisesiydi. 500 puan aldim ama hala Çapa Fen lisesine gitmek istiyorum çünkü o benim hayalim ve ben ondan vazgeçmek istemiyorum. Daha çok yatirimla ve robotlarla ilgilenmek istiyorum. Seneye girecek olan arkadaslar için sürekli soru çöz diyen insanlari dinlememeleri gerektigini düsünüyorum. Böyle insanlar çok fazla çikiyor karsiniza. Izledigim konu anlatim videolarinin altinda bile görüyordum. Düzenli bir sekilde soru çözmeleri gerekiyor. Ben günde 250 soru çözüyordum. Bazen 300 e çiktigim zaman tekrar 250 ye iniyordum. Fazla abartmaya gerek yok her zaman düzenli yapsinlar yeter” dedi
Kaynak: İHA