Tekirdag'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2'Si Çocuk 5 Kisi Yakalandi

Tekirdag’da uyusturucu operasyonu gerçeklestiren narkotik polisi, 2’si çocuk olmak üzere 5 kisiyi gözaltina aldi.

Tekirdag'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2'Si Çocuk 5 Kisi Yakalandi
Tekirdag Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü Çorlu Grup Amirligi görevlilerince, Çorlu ilçesinde iki farkli adreste ayni gün operasyon gerçeklestirildi.

Hidiraga Mahallesi’nde gerçeklestirilen ilk operasyonda O.A. ve A.Ö. isimli iki kisinin üzerinde arama yapildi. Polisin yaptigi aramada 2 gram eroin, 4 adet uyusturucu hap, 8 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Uyusturuculara el konulurken, zanlilar ise gözaltina alindi.

Ayni gün iki kadin sahsin uyusturucu madde sattigi yönünde bilgi alan polis, Hidiraga Mahallesi’ne bir operasyon daha gerçeklestirdi. Operasyonda uyusturucu sattigi iddia edilen M.O. ile henüz çocuk yasta olan H.K. ve N.K. gözaltina alindi. M.O.’nun üzerinde yapilan aramada 2,90 gram eroin ele geçirildi. Henüz çocuk yasta olan H.K. ve N.K.’nin üzerinden ise 19,50 gram sentetik kannabinoid ve 2,85 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Ayrica çocuk zanlilarin üzerinde uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 1.749 TL para çiti.

H.K. ve N.K. Çocuk Büro Amirligi’ne teslim edilirken, M.O. ise uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltina alindi.
Kaynak: İHA